Tavalyi évben kivont horvát 200 kuna-s pénzt hol lehet beváltani? (tudásbázis)
Szia!
Mikor vonták ki tavaly a forgalomból? Lehet, hogy nekünk is van belőle?! Mi szeptemberben jöttünk haza... akkor még a régi volt?
Köszönöm!
Igen,naná!!:-)))
Én régebben váltottam ott be pénzt,korrektek!Csak gondolkodnom kellett a nevén,mert nem jutott eszembe!Remélem sikerrel jársz!
Szia Yelina!
Bp-en van egy hely,ahol sérült,kivont bankjegyeket is beváltanak.A neve:TICHI Kft.Megtalálod a neten is: [link] Nyugati tér környékén van,a régi Skála mellett,Nyugati átjárónál.Esetleg hívd fel őket és kérdezd meg telón,h.ne kelljen feleslegesen odamenned.
Hát passz! Tényleg nem tudom melyik bank lesz az.
Az aki azt mondta, hogy egy helyen, nem mondta meg, hogy hol van az az egy hely?
Szerintem menj be a hozzád legközelebbi bankba és kérdezd meg. Ők biztosan tudják, hogy mi a teendő ilyenkor.
Nyaralásból megmaradt 200-as horvát kunánkat szerettem volna pénzváltóban beváltani, de azt mondták, hogy ezt csak egy helyen, Budapesten váltják be, mert tavaly kivonták, helyette új 200-as kuna van :(
Tudna valaki segíteni abban, hogy Bp-en hol lehet beváltani a horvát kunát? Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Az Erzsébet utalványt hol lehet beváltani?
- Tudja valaki hol lehet beváltani a Bounty, Snickers nyeremény csokikat Budapesten?
- Hódmezővásárhelyen hol lehet beváltani a minden 4. nyer csokikat?
- Meleg étkezési jegyet Kispesten, v. környékén hol lehet beváltani?
- Budapesten hol lehet legjobb árfolyamon beváltani EUR-t HUF-ra? Pl.: Debrecenben ugyanazon cég más-más fiókjaiban is van eltérés!!
- 20-és 10 Ft-os érméket szeretnék beváltani postán, hány darabos rollnikba kell csomagolnom ezeket?