Az Erzsébet utalványt hol lehet beváltani? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én kérek elnézést, de ... úgy látom, az ALAPOKKAL gondban vagy!
Az Erzsébet utalvány CSAKIS és KIZÁRÓLAG emberi fogyasztásra alkalmas ÉLELMISZER termékekre váltható be! (macska-eledelre nem)
Boltokban és áruházakban!
Nem kocsmában (persze féláron esetleg beszámítják), nem kaszinóban (oda be sem engednek ezzel) és NEM gyógyszertárban!
Tehát előbb okosodni kellene, majd bocsánatot kellene kérni a szidott gyógyszerésztől!
Kméten CBA vegyi kivételével elfogadja!
Nagyobb üzletben szó se lehet róla, mert féltik, jogosan az állásukat. A kis magán boltokról, már ne is beszéljünk,mert félnek a le bukástól, ami nem kevés pénzbírsággal jár.
elore akkor nem tudhatom milyen lesz a penztaros
Az a baj hogy én egy kis városban élek. Nagyon nagy a munka nélküliség. Aki át venné az csak a negyedéért. Eddig arról volt szó, hogy büntetik az uzsorásokat. Ez nem az? Mindegy kibírom valahogy. De ez nagyon el gondolkoztató. Mi lesz az ilyen emberekkel mint én,mi vagyunk többen nem a gazdagok. Lehet hogy tévedek. A gondolat akkor is a fejembe van hogy dönthet ember,más emberek sorsa felett,mert neki több van.
Ez tényleg jó kérdés!!! Mert még azt is megérteném ha nem lehetne gyógyszertár által forgalmazott szépségápolási cikkekre váltani....De gyógyszerre tényleg miért ne??????????
:(
nincs senki,aki átváltaná?
én pl tesómat kértem meg,átvett tőlem egy 5 öst, h azért pénz is legyen nálam..
Ez így igaz!Sok múlik a pénztároson.
én spar ban voltam, a nő kis vacilálás után elfogadta..mert elvileg nem ruha...pf..a lányomnak bugyi:D
szerintem pénztároson is múlik,kifoghatam volna undokat is..
A faluban ma osztották..és sok ember volt a sírás szélén.Akinek tüzelő,gyógyszer,gázpalack,és még sorolhatnám...mire volna szüksége az élelem mellett.Én személy szerint nagyon nagyon sajnálom!!!Sokan már magán hírdetik,hogy megvennék...töredék árért.Ki járt rosszul ismét?!
Ez egy nagy kib@szás.Nekem sürgősen gyógyszerre lenne szükségem. Pénzt csak holnapután kapok. Azt szerettem volna, hogy vásárolok és a vissz. járóból meg van a gyógyszer, de ez nem jött össze. Nem értem hogy,egy gyógyszertár miért nem fogadja el? Nem kocsmáról, és nem kaszinóról beszélünk. Sírás kerülget, mert ez szőrnyű.
ÓÓÓÓ, bocsika, az Auchant más mondta, de akkor rosszul. :(
az auchan-ba nem fogadják el! lidl, aldiban sem.
Engem inkább az érdekelne, hogy a szolnoki teccsó pl. pelusra elfogadja e?
Sztem beváltani nem lehet.
www.erzsebetutalvany.hu internetes oldalon van tájékoztatás,hogy hol fogadják el.
Boltba! :) A viccet félre téve minden bolt maga dönti el, h elfogadja-e, vagy sem. Nálunk Szolnokon a Coop boltok, Tesco, Achan, CBA (ami sajnos már szintén Coop xD) és -mint ahogy a a tv reklámba is látható volt- a Spar üzletekben is elfogadják. A kis üzletek persze maguk döntik el. Ja, és a Lidl-t nem is tudom.....
Az Erzsébet utalványt hol lehet be váltani?
További ajánlott fórumok: