Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tatár beafstek recept

Tatár beafstek recept

A Tatár beafstek hozzávalói:
marhahús,olaj,szemesbors,
koriander, borókabogyó, gyömbér, baérlevél, pirosarany, vöröshagyma, 1 tojás sárgája,mustár, ketchup,worchester szósz


A Tatár beafstek elkészítési módja:
A szín marhahúst veszünk, személyenként 10-15 dkg-ot. Esetleges inas kövér részektől megszabadítjuk. Újnyi vastag, kis tenyérnyi szeletekre vágjuk. Üveg, vagy jénai tálba tesszük, fűszeres olajjal leöntjük, amiben min. 12 óráig érleljük, hűtőszekrényben. Fűszer olaj: szemesbors, koriander, borókabogyó, gyömbér, babérlevél, pirosarany, vöröshagyma karikák. A megérlelt húst ledaráljuk, a masszába a következő fűszereket tesszük: 1 tojássárgája, mustár, ketchup, piros paprika, őrölt bors, worchester szósz( ha nincs nem baj) Ez egy alapmassza, ezeket a fűszereket tálalásnál az asztalra tesszük, ízlés szerint mindenki ízesíti az ételét. Pirítós kenyér illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A tatár beafstek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook