Tartós szempillafestés (beszélgetés)
Én ma csináltattam először, 2000 ft-ba került és egy órámba. Nagyobb hatást vártam tőle, ill. hogy őszinte legyek spirállal ezerszer szebbre megtudom csinálni, mint ahogy most kinéz, semmi köze a kettőnek egymáshoz..:S
Sőt, ugye a végén nagyon nehéz volt kinyitni a szemeim, mert elég jól össze voltak ragadva, ill. csipte is, könnyeztem tehát még plussz fél órát ott kellett ülnöm, mire jobb lett a dolog, a két szélén összeragadt egyfolytában, folyamatosan szét kellett huzogatni.
Azóta itthon vagyok, és ugyanúgy két oldalt a szélén kellemetlen ill. ki van száradva az egész..Szerintem holnap letöröltetem az egészet, ha nem lesz jobb.
Nekem az első héten látványos kb, utána nem. Persze ez attól függ, milyen színű amúgy a szempillád. Kicsit sem olyan a hatás, mint szempillaspirállal, mert nem ad neki tartást.
Egy próbát szerintem megér :)
Én soha nem festem magam mert zavar, félek, hogy lefolyik stb. Viszont ettől nem fog megtörni vagy kihullani vagy akármi?
Olyan mintha szempillaspirált használnál vagy anyira nem látványos?
Gondolkozom rajta, hogy befestetem, de nem tudom ez mennyire káros a szempilláimnak és a szememnek?
Mennyi ideig látszik? Kb. mennyibe kerül?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Melyik műszempilla tartósabb a soros vagy a tincses?
- Lehetséges az, hogy a tartós szempillafestés a szempillák kóros töredezését okozza?
- Próbáltátok már a tartós szempilla hosszabbítást?