Társasági összejöveteleken az emberek a WC-t miért úgy keresik és nevezik hogy mosdó? (beszélgetés)
Természetesen a "lényeg" elött & után is kezet mosok, de én sem csak azért megyek, hogy kezet moshassak. Ezért is tartom ezt a "mosdózást" mesterkéltnek.
Ha valaki a mosdót keresné, megkérném arra, hogy amennyiben sajátos szokásai miatt azt elönyben részesíti a WC-vel szemben, tessék ki is tisztítani, miután telesz@rta/hugyozta! De a retyót is használhatja mellesleg... :-D
Ez valami emertelen! :-D Folyik a könnyem a nevetéstöl!
Én toilette-nek nevezem, és nem jelentem be, hogy oda készülök. Mosdónak soha az életben nem neveztem, és nem is fogom, mert nem a mosdóba pisilek & sz@rok. :-)
:D
Lehet, hogy én ezért nemlottózom? :)
Nna, ezert nem szabad lottozni, latod!
Veletlen megnyered a lottot, lesz egy bazi nagy luxus villad, aztan mire odaersz a klotyora a villa keleti szarnyabol a nyugatiba, FURODHETSZ LE.
2 okbol is:
1. Betojtal
2. Leizzadtal a nagy futasba
Ezek utan megeri lottozni??? :)))
En mindig a furdot keresem. Meg is szoktam talalni. Es mindig meg is furdok.
:)
Nem teljesen mindegy?!
Én soha nem figyelem, ki milyen szóval illeti...
Milyen igaz! Anelkul en mar pisilni se tudok....... hogy mast ne emlitsek.
De fogadjunk, hogy a Doki ebbe is bele tudna kotni!
X: "Kimegyek a mosdoba"
Y: "Mosdobaaa? Csak nem felejtettel el reggel arcot mosni?! Ah, az nem lehet, a tegnapi smink nem allna ma este ilyen tutin rajtad"
X: "O, nem, nem... csak... ize, a ... khm. tukorre van szuksegem"
Y: Ne viccelj, itt vagyok en tukornek! Csak mutasd magad, megigazitom ha valami nem jol all."
X: .... khm. khm. .... A, koszi, megoldom magam is....... (es voros fejjel tavozik a csaj...)
Kerdezem en:
Mi van, ha X-nek (legyen az ferfi vagy no, de az egyszeruseg kedveert maradjunk a nonel)
* a t....bugyija becsuszott .... es az zavarja?
* vagy le akarja ellenorizni, hogy harisnyat kell-e cserelnie, mert erzi, hogy itt-ott szalad a szem?
* egy kis borosta zavarja.... es azt akarja megigazitani?
* fogai kozul kell kibanyaszni egy kis etelmaradekot?
* aranyeret kell visszanyomogatnia???
De BARMI lehet az ok! Ilyen esetekben "Y" miert nem tudja beerni azzal, hogy "X" a mosdoba megy?! Ezzel legalabb "X" senkinek nem kot az orrara szuksegtelen reszleteket, es sztem alapbol baromi illetlenseg visszakerdezni, hogy a "mosdooobaaa mesz??!"
:)))
Hoppa, valami fontos kimaradt!!! Lehet nehanyunk nem zavartatja magat, de en a szellentos ugyeimet se szivesen inteznem masok jelenleteben, foleg nem etteremben, haverokkal, ne adj'isten elso randin....... meg azert a 10.-en se! :/ Akkor se, ha "nincs szaga". (Igaz, ilyet az szokott mondani kulonben is, aki mar hozzaszokott a sajat szagahoz...)
Jut eszembe, lanyok nem szoktak szellenteni egyebkent se, ez alapszabaly!!! - de azert a kivetel erositi a szagat... bocsanat, szabalyt!!!
De akarmi is az "elintezendo ugy" a "kimegyek a mosdoba" kifejezes apol es eltakar :) es kezdodhet a talalgatas a pihent elmekben, hogy xy ugyan most csak a sminkjet igazgatja a "mosdoban" esetleg MOSAKSZIK(?!) betetet cserel, cicifixet igazgat, randizik, vagy pisil-kakil, esetleg csak egy hangya-fingot ereszt ki, aminek az "elmenyet" nem kivanta megosztani a tarsasagaval...
Tovabbi jo talalgatast kedves Doki! ;)
nem mindenki feltétlenül pisilni megy ki...
lehet hogy csak
-telefonál a mosdóból mert kellemetlenre sikeredett a randi kimenetele és vkinek szólni kell hogy jöjjön érte
-felszaladt a szem a harisnyáján és lecseréli
-ellenőri a betétjét
-fogselymezni megy ki mert mákos sütit evett
-beragasztja a lötyögő műfogsorát
-megigazítja a melleit/melltartóját
-SMS-t ír a titkos szeretőjének ott ahol senki sem látja
-firssíti a sminkjét, parfümöt tesz magára
szóval egy nő nem csak wc-zni járhat ki a mosdóba :)))
RE: "WC=Water closet, így nem is értem miért kellene még a mosdót is idegenkifejezéssel megnevezni..."
AZERT hasznalunk idegen szavakat, mert tok ciki lenne, ha masok megtudnak, hogy az altalunk elfogyasztott kaja elert a "vegallomas - kiszallas" - hoz, es ha idegen nyelven mondjuk, nem magyarul (ami kb.vegtermek-lerako/elszallito/feldolgozo helyiseg lenne) akkor legalabb sajat magunkat megnyugtatjuk, hogy a tobbi kaposztafej a kornyezetunkben nem jott ra, hova megyunk... Igy hal'istennek azt is eltitkolhatjuk eloluk, hogy a kezunket milyen "piszkos" celra fogjuk felhasznalni a kovetkezo x perc mulva, amivel utana -jobb esetben alapos kezmosas utan- folytatni fogjuk kedvenc sultunk elfogyasztasat a flancos etteremben. Hehe, es masok ha tudnanak a titkomrol.... de soha nem fogjak megtudni, mert idegen nyelven mondtam! :))) Es ha veletlen ra is jonne valaki, hogy az a bizonyos "mosdo" vagy WC mire utal, akkor is az elegans kifejezesem hasznalataval valahogy enyhitem az abbol adodo zavarom, hogy masok megtudjak, milyen piszkos helyen fogok nyulkalni a kovetkezo 5 perc vegen...
Na, elegedett vagy a magyarazattal? Legkozelebb jelezned kellene, hogy ilyesmit ki ne hagyjanak a Magyar ertelmezo szotarbol!!!!
Most pedig megyek a >> MOSDOBA << :)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék távol maradni a párom családja által szervezett kötelező összejövetelektől?
- Társasjáték ötletek baráti összejövetelekre
- Melyik a jobb munkatárs? Aki csendben dolgozik, keveset beszél vagy aki inkább társasági ember?
- Hoxás összejövetel
- Kipróbált, jól bevált, családi-baráti összejövetelen jól tálalható sütireceptekkel(címekkel) tudtok segíteni?
- Az emberek keresik az új honlapokat vagy csak ha ajánlják azt nézik meg?