Hoxás összejövetel (beszélgetés)
Bocsi, de hol lehet az írásaidat olvasni?
Engem érdekelne.
Nem kell ennek csak a depresszióval küzdőkről szólnia. :)
Akár megyékre (vármegyékre😉), városokra lebontva is lehet szervezni kirándulásokat, találkozásokat.
Az alap ötlet szerintem jó.
Nem vagyok sem depressziós, sem magányos. Az ötlet nem rossz. Kivánom, hogy sikerüljön megszervezni és összehozni.
Majd irjátok meg, hogy sikerült. Sok sikert:)
Nagyon szép gondolat is lehetne akár, de a pszichésen sérült, vagy beteg emberek, nagyon sebezhetőek. Akár vissza is élhetne valaki a jóindulatukkal, vagy netán ők gondolhatnának bele többet egy-egy mondatba, tettbe. Lehet nem lehetne némelyeket levakarni, és még annak lenne lelkiismeret furdalása akit valahol zaklatna, mert egyre több figyelmet várna el.
Nyitott ember vagyok, de így, ebben a formában nem vennék részt ilyen találkozón, fordulhat az ilyen drámaivá is.
Hát nem is tudom. Nekem nincs depresszióm és elég népszerű ember vagyok, ettől függetlenül magányos. Én úgy érzem sokszor nem mondhatom ki amit gondolok vagy rendkívül sokat kell egyensúlyoznom minden látszat fenntartásáért. Ezt úgy kell érteni, hogy az akihez lelki gondokkal fordulnak sok megnyilvánulással találkozik és mint vezetőnek protokoláris kötelessége a folyamatot segíteni ezért rólam kevés szó esik. És sajnos én így működöm minden körben, ezért ha dühös leszek vagy nyugatlan vagy zaklatott magamban tartok mindent. A hoxa az egyetlen hely ahol az utóbbi időben elkezdtem kinyílni.
Ezen még gondolkozom, mert így is volt rá precedens, hogy mondjuk egy hordozott értékrendemre nem is olyan régan valaki azt reagálta: "ő eltorelálja"....soha nem látott, soha nem hallgatott meg egy előadásban sem, nem olvassa az írásaimat és valószínüleg nem találkozik nap mint nap annyi nyomorral, mint amit én látok még is én vagyok az eltorálni való ember. Én itt és egyébként se szoktam abuzálni másokat és az a rejtett passzív agresszívitásomat letölti. Ez az a téma amihez sokat tudnék tenni, mert a való életben is sokat teszem. Ez a dolgom, az életem, a hivatásom, a minden. Bennem van félelem, hogy ha csak Kinga vagyok és semmi álca valaki betalál és megbánt úgy, hogy este is ezen gondolkozom.
Ez a tipikus "fogjuk meg és vigyétek" mentalitás.
Ráadásul név nélkül.
Amúgy szívesen talékoznék bármelyikőtökkel.
Azért azt vegyük figyelemmel, hogy ebból a kútból az, akivel az ember valamilyen szimpátiát érez, az csak egy igen kis merítés...
Már sokkal több az egyszerűen unatkozó, magát teljesen másnak kiadó, sokkszor trollkodó, és sokszor határozottan rosszindulatú ember, mint régen...
Szivesen!
Már beis csillagoztam, jelöltem Kedvencnek a fórumot!
Sziasztok!
Ezt a fórumot azért hoztam létre, mert valaki kiírta, hogy "Totális depresszióban szenvedek. Minden napom arról szól hogy ülök a monitor előtt és vagy hoxázok vagy facebookozok. Lenne pedig mit csinálnom de annyira magányos és depressziós vagyok hogy nincs erőm semmihez."
Mivel többen csatlakoztak kifejezvén a magányukat, javasoltam, hogy indítsanak egy fórumot, ahol össze tudnának hozni egy jó kis összejövetelt. Viszont arra gondoltam, hgoy nem várom meg amíg valaki elkezdi, én elindítom a fórumot azoknak akik egyedül érzik magukat (vagy nem) és szeretnének egy összejövetelen részt venni. Innéttől kezdve szervezzétek meg, mindenki csatlakozzon be aki szeretne. Vigyefene és Lufthansi lesznek a díszvendégek, őket is hívjátok meg, hogy meg legyen a party hangulat, videó hívásban be tudnak csatlakozni 2 randi között. 😄 Ja és javasolnám akár Józsibirkát szervezőnek, ha elvállalod Józsikám. 🙂 Hajrá gyerekek! 🙂
További ajánlott fórumok:
- Társasági összejöveteleken az emberek a WC-t miért úgy keresik és nevezik hogy mosdó?
- Hogyan tudnék távol maradni a párom családja által szervezett kötelező összejövetelektől?
- Társasjáték ötletek baráti összejövetelekre
- Kipróbált, jól bevált, családi-baráti összejövetelen jól tálalható sütireceptekkel(címekkel) tudtok segíteni?
- Te milyen összejövetelen tartod elfogadhatónak a műanyag tányért, poharat és milyen alkalomkor nem?
- Esküvő utáni összejövetel, ha nem tartunk bulit