Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tarhonyás zöldborsóleves recept

Tarhonyás zöldborsóleves recept

Elkészítési idő 20 perc

A Tarhonyás zöldborsóleves hozzávalói:
1 db vöröshagyma
1 db paradicsom
alaplé zöldségleveskockából /kb.1,5 L ,
20 dkg zöldborsó
10 dkg tarhonya
bazsalikom
olaj


A Tarhonyás zöldborsóleves elkészítési módja:
A hagymát apróra,a paradicsomot kis kockára vágjuk. Egy edényben szárazon megpirítjuk a tarhonyát.Felhevítjük az olajat és a hagymát megfonnyasztjuk rajta,majd hozzáadjuk a pirított tarhonyát. Felengedjük lével lassú tűzön főzzük.Kb.15 perc után hozzáadjuk a zöldborsót és kockára vágott paradicsomot,sózzuk,borsozzuk ízlés szerint.Ha megpuhultak a zöldségek,megszórjuk vágott bazsalikommal és tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tarhonyás zöldborsóleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook