Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tarhonyaleves. recept

Tarhonyaleves. recept

A Tarhonyaleves. hozzávalói:
15 dkg tarhonya
1 kis fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
só, késhegynyi őröltpaprika
kis csokor petrezselyem


A Tarhonyaleves. elkészítési módja:
A tarhonyát az olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, kevergetve még 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve megsózzuk, és rászórjuk a paprikát. 1,5 liter vízzel felengedve puhára főzzük. A végén rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tarhonyaleves. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook