Lecsós karfiolpaprikás recept
A Lecsós karfiolpaprikás hozzávalói:kb. 1 kg karfiol
1 kis üveg lecsó
1 nagy fej vöröshagyma
4 evőkanál olaj
1 evőkanál liszt
1 dl tejföl
csipetnyi só
1 kiskanál őröltpaprika
A Lecsós karfiolpaprikás elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd a tűzről lehúzva a pirospaprikával megszórjuk, megsózzuk. A megtisztított, megmosott karfiolrózsákat a lecsóval együtt a hagymára tesszük, és amikor a karfiol megpuhult, a tejfölben simára kevert liszttel az ételt behabarjuk. Még 1-2 percig főzzük, majd tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. ápr. 21. 21:57
A lecsós karfiolpaprikás elkészítési módja és hozzávalói.