Tapasztaltatok már reinkarnációt a családotokban? (beszélgetés)
:-)
Én igen... és én is vezettem ilyet... :-)
Sziasztok
Volt már közülettek valaki reinkarnácios hipnozison?
Ez nem véletlen...én a történetemet már leírtam.
Épp tegnap hallottam egy másik esetet ezzel kapcsolatban. Egy házaspár már nagyon régen vágyott babára, de nem jött össze évekig.
A nőnek márciusban meghalt az apukája, utána ő rögtön terhes lett és decemberben megszületett a kisfia. Ez is merő véletlen lenne?? Nem hiszem.
Azért beszélek így, mert saját tapasztalat.
Hidd el,engem nem zavar,ki miben és hogyan hisz,én csak leírtam a véleményem ,de evvel nem cáfolom,nem nézem le,vagy nem vetem el a reinkarnációt.
Amikor Istenről beszélek ,nem arról beszélek amiben általában hisznek az emberek,mert abban én nem hiszek.
Az Isten közeli élmények, vagy létezésének elfogadása ugyanilyen.
Te is úgy beszélsz erről a témáról mint a túrógombócról ( 2 vagy 3 tojás kell bele?).
Ha Isten létezését elfogadod, akkor azt is el kellene fogadnod, hogy valaki másban is hisz, Isten létezése mellett. Lényeg, hogy az őbenne vetett hited megvan! A többi már nem lényeg.
Félre értetek.))
Egy szóval nem cáfoltam sem a reinkarnáció,sem számos tudományosan nem bizonyítható,de létező dolgot.
Én még nem tapasztaltam meg ,így nem igazán tudom elfogadni,semmiféle könyv,vagy mások tapasztalata nem tud meggyőzni,mert nem az enyémek.
Én csak azon mosolyogtam,hogy úgy beszéltek a halál utáni életről,mintha ezt bárki is elmesélhette volna ,hogy milyen az:)
Isten pont ugyanúgy megfoghatatlan és ugyanúgy része az életünknek, mint a halál...
Azt elhiszed valakinek, aki leírta, hogy része vagy Istennek... akkor azt, ha valaki megtapasztalta a halálközelséget, vagy reinkarnációs élménye volt, miért nem???
Egyformán "misztikus" és bizonyíthatatlan mindkettő....
Érdekes dolgokat írsz.
Pár hsz-el lejjeb kérdeztem hiszel-e a megérzésekben. Azt mondtad igen. A megérzésekre mi a magyarázat szerinted? Honnan jönnek?
Ez fogós és ravasz kérdés:)
Istenben,akinek én egy darabja vagyok,meg benned,meg másban,egy virágban ,állatban,egyszóval hiszek abban,hogy "mindnyájan Istenek " vagyunk.
A halálról nem lehet olvasni,nem írhatnak könyvet róla és nem lehet tapasztalata senkinek.
Csak az életről tudunk ,tudhatunk bármit is.
"Mégis mi?"
Legegyszerűbb, ha elolvasod és megtudod...
"Az ö valósága?" ...nem értem mire gondolsz...az orvos/íróéra, vagy annak a többszáz vizsgált emberére?
Pofon egyszerű.
Csak élni kell.Nem akarhatsz olyant ami nem befolyásolható.
De ha jön,akkor higgy inkább neki,mint bármi másnak:)