Tapasztalatok Chipolino MONA babakocsiról (beszélgetés)
Hú, nagyon sok jó tanácsot adtál! Ezekre én nem is gondoltam! Most már a súját is nézni fogom.
Városi terepre kell, tehát valahol jó a járda, valahol nem.
Mindenképp szeretném élőben is látni, és mivel van még időnk a babakocsi vásárlásig, majd ha járunk valamelyik nagyobb városban akkor szétnézünk. Külömben a környéken is van 2 nagyobb bababolt, addig pedig neten keresgélek.
Köszönöm , nagyon sokat segítettél!
Üdv
Megnéztem a Milkadot szerintem baromi nehéz.Ha nem kell cipelned oké.De akkor is emelkedőn tolni is nehéz.Az első kocsi nekünk retrus volt hát utáltam.Kb. ilyen nehéz + baba+ bolti bevásárlás nem bolygókerekes alig bírtam vele:-)).
Chipolinot imádom 10,5 kilo elég nagyok a kerekei nagyon jól fordul egy kézzel tudom irányítani.Nekem felüdülés volt ez a kocsi.
Hova kellene városba vagy inkább földes utakra?Egy hátránya van a felfújható keréknek a defekt.Ismerősömnek ilyen van és biza volt már defekt!
Élőbe meg tudod őket nézni vagy netről rendelsz?Én netről akartam de nem tudtam választani és felutaztunk Pestre inkább.
Szia! Az is nagyon jó, de a férjem ragaszkodik a felfújtatható kerekekhez. Nem könnyű ám a legmegfelelőbb babakocsit megtalálni! Ha az egyiknek jó a kereke, akkor biztosan a felső része nem megfelelő. stb. Szeretnénk mózeskosaras, hordozós, nagykerekű (4db),később sportkocsivá alakítható babakocsit. De azért nézzen is ki jól!
Egyébként jó a minősége? Élőben még nem láttam.
Ami még nagyon tetszik Mikado Aston.( [link]
Ismeri valaki a Chipolino Mona babakocsit?
Várom a tapasztalatokat erről, vagy más hasonló jó minőségű babakocsiról.
További ajánlott fórumok:
- Chipolino Gemma Vip, vagy Titi Triton babakocsi?
- Chipolino babakocsi
- Chipolino Ultra babakocsi!Vásárolt már valaki ilyet?Mik a tapasztalatok?:)
- Vélemények, tapasztalatok a Chipolino Maxima 3 in 1 multifunkciós babakocsiról?
- Chipolino ultra, flora vagy leo babakocsi. Átfordítható tolókarú sportkocsik. Tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata a következő babakocsiról: Chipolino baby jogger futura?