Tanyasi rakott csirke recept



- 4-5 csirkecomb (vagy bármilyen más része)
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- 2-3 fej vöröshagyma
- szeletelt bacon
- vegeta, só, olaj
A Tanyasi rakott csirke elkészítési módja:
Kiolajozzuk a tepsit, 2 réteg krumplit karikázunk rá, sózzuk. Rápakoljuk a fűszerezett, bevagdalt csirkecombokat. Rászórjuk (és a kimaradt résekbe tömködjük) a felkarikázott répát, hagymát, a tetejét beborítjuk sűrűn krumpliszeletekkel, fűszerezzünk, a tetejére sok bacon-szeletet borítunk. 30 percig fólia alatt pároljuk, majd szép aranybarnára sütjük. Savanyúnak legjobb a csemege vagy koviubi mellé. Ajánlatos teflonedényben sütni, mert a krumlpi szeret lesülni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: megryan, 2008. okt. 2. 20:40
A tanyasi rakott csirke elkészítési módja és hozzávalói.