Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tanyasi rakott csirke recept

Tanyasi rakott csirke recept

Elkészítési idő 60 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Tanyasi rakott csirke hozzávalói:
- 4-5 csirkecomb (vagy bármilyen más része)
- 1 kg krumpli
- 3-4 szál sárgarépa
- 2-3 fej vöröshagyma
- szeletelt bacon
- vegeta, só, olaj


A Tanyasi rakott csirke elkészítési módja:
Kiolajozzuk a tepsit, 2 réteg krumplit karikázunk rá, sózzuk. Rápakoljuk a fűszerezett, bevagdalt csirkecombokat. Rászórjuk (és a kimaradt résekbe tömködjük) a felkarikázott répát, hagymát, a tetejét beborítjuk sűrűn krumpliszeletekkel, fűszerezzünk, a tetejére sok bacon-szeletet borítunk. 30 percig fólia alatt pároljuk, majd szép aranybarnára sütjük. Savanyúnak legjobb a csemege vagy koviubi mellé. Ajánlatos teflonedényben sütni, mert a krumlpi szeret lesülni.


Kategória: Húsételek receptjei


A tanyasi rakott csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook