Tanyasi nyúlcomb sült hagymával recept
A Tanyasi nyúlcomb sült hagymával hozzávalói:8 személynek:
3 kg nyúlcomb
15 dkg füstölt szalonna
10 gerezd fokhagyma
25 dkg zsír
15 dkg lángolt kolbász
só
bors
A sült hagymához:
5 fej vöröshagyma
5 dkg liszt
ét olaj
A Tanyasi nyúlcomb sült hagymával elkészítési módja:
A combokat a szalonnacsíkokkal és a fokhagymagerezdekkel megtűzdeljük. Sózzuk, borsozzuk, forró zsírral leöntjük, majd locsolgatással pirosra sütjük. Zsírjában a kolbászkarikákat áthevítjük. A hagymát karikákra vágjuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban ropogósra sütjük. Tálaláskor a kolbászt és a ropogós hagymát a combra tesszük, lencsefőzelékkel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. jún. 8. 23:24
A tanyasi nyúlcomb sült hagymával elkészítési módja és hozzávalói.