Tanfolyamra jelentkeznék, de melyikre? Hogy lehet ellenőrizni, hogy valós egy suli? (tudásbázis)
Megnéztem,nagyon jó:))
Nem kerül több százezer Forintba,korrekt:))
Bp?:O hát az nagyszerűűűű :D :P
Én is most fogok menni OKJ-s tanfolyamra, a LIA iskolába, ami pesten is van. Több ismerősöm is járt oda, mindegyiknek nagyon tetszett :)
Ha érdekel akkor itt tudsz bővebb infót szerezni:
www.liaiskola.hu
Sok sikert :)
köszi:)))
jónak tünik:))
köszi:)
Budapest
akkor passz, nem értek a rendszergazda tanfolyamokhoz, mennyi idő kell, hogy legyen :) hirtelen ez jutott eszembe.
Szerintem hív fel őket, ha valami gyanús, ne menj oda.
abban az a gyanus hogy 1 vagy 4 hónap a tanfolyam.Ez nagyon kevés idő..
Egy komolyabb rendszergazdai tanfolyam 2 év.
Sziasztok.
OKJ-s rendszergazda tanfolyamra szeretnék járni.A problémám az,hogy nem tudom hova íratkozzak be.Annyi átverés van,ahol csak a pénzt szedik be,vagy a végén kiderül hogy nem is ad OKJ bizonyítványt...
Szóval egy megbízható,létező sulira lenne szügségem.Aki tud ilyet,légyszi írjon.
Dolgozom,ugyhogy esti vagy levelező jöhet szóba.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Az orvosira jelentkezek jövőre. Bármilyen OKJ -s tanfolyamot elvégzek kapok pluszpontot vagy csak ha valami egészségügyit?
- Munkanélkülin keresztüli vegyesbolti eladó tanfolyam. Akik érintettek, jelentkezzenek légyszi!
- Gyógynövénykereskedő tanfolyamot végzettek jelentkezését várom!