Gyógynövénykereskedő tanfolyamot végzettek jelentkezését várom! (tudásbázis)
Sziasztok!
Senki sem járt gyógynövénykereskedő suliba? :((
Segítségre lenne szükségem!
Helló!
Ismét itt vagyok!
Látom, senki sem tud segíteni! :((
Esetleg gyógyászati segédeszköz kereskedő tanfolyam ügyében tud valaki segíteni?
Megköszönném!
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Élelmiszer-vegyi árú kereskedő képzésem van, de most kiderült, kellene még a gyógynövényes.
Hasznos linket küldtél, majd email-ben érdeklődök, mikor indul a hozzánk legközelebb lévő városban a tanfolyam. Sajnos mind messze van, de majd megoldom valahogy!
Még egyszer köszönöm.
Ha olyan embert nem találtam eddig, aki ilyen sulit végzett, abban tudna valaki segíteni, hogy Pesten kívül hol máshol indul ilyen suli? A neten nem találom!
Köszönöm előre is!
Senki?
És esetleg Fitoterapeuta képzésen vett már rész valaki?????
Fontos lenne!
Köszi!
Sziasztok!
Úgy néz ki, hónapokon belül el kell végeznem egy gyógynövénykereskedő tanfolyamot.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Az orvosira jelentkezek jövőre. Bármilyen OKJ -s tanfolyamot elvégzek kapok pluszpontot vagy csak ha valami egészségügyit?
- Munkanélkülin keresztüli vegyesbolti eladó tanfolyam. Akik érintettek, jelentkezzenek légyszi!
- Szeretnék jelentkezni valuta pénztáros, valuta ügyintéző tanfolyamra. Tud valaki róla, el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?