Munkanélkülin keresztüli vegyesbolti eladó tanfolyam. Akik érintettek, jelentkezzenek légyszi! (beszélgetés)
Egy ismerősöm elvégezte ezt a tanfolyamot és ha neki sikerült a teszt, neked is fog :)
Menj el és ha olyan feltételhez kötik, amit nem tudsz biztosítani, akkor nem végzed el.
Nem tudom, hol keresel állást, de én jó pár helyen szoktam látni Pesten kitáblázva, eladót keresnek. (legutóbb VI., Király utca, templommal szemben lévő valami euro akármi nevű boltba)
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Mi történik, ha regisztrált munkanélküliként két munkanappal később megyek az előírt jelentkezésre?
- Nem kapok munkanélkülit akkor is be kell járnom a munkanélküli központba? És ha kihagytam pár hónapot és nem mentem jelentkezni az baj?
- Akik a munkanélkülin keresztül tettek le szakmát!
- Ugye aki munkanélküli és kapja a segélyt, 3 havonta jelentkezni kell a munkaügyiben, de olyankor mit kell vinni magunkkal?
- Munkanélkülin keresztül jelentkeztem szociális gondozó és ápoló képzésre! Holnap megyek felvételizni, valaki tudja mik lehetnek a kérdések?