Akik a munkanélkülin keresztül tettek le szakmát! (beszélgetés)
hát ez tényleg a tanfolyamoktól függ,és hogy mennyire rugalmasak!
nálunk például nagyon ritkán jön ki a 8 óra,ma is 4et voltunk benn!
egyébként a hatósági szerződésbe,vagy az oktatásszervezővel aláírt szerződésbe minden rögzítve van nézzetek utána!
a munkaügyinél bizony folyamatosan nézik a hiányzásokat!mert nekünk folyamatosan ellenőrzik,hisz neked fizetnek azért hogy suliba járj!
én élelmiszer és vegyiáru eladóira járok
szia én is ECDL számítógépes sulit végeztem nem volt olyan vészes a vizsga , de azért egyszerű sem volt akinek előtte nincs semmilyen számítógépes tudása annak nagyon nehéz tapasztalatból mondom mert nálunk a tanfolyamon volt ilyen.
De sajnos érettségi nélkül semmibe nem veszik .
Minden hol megnézik be is hivnak ez miatt de mikor kiderül nincs érettségim akkor köszönjük ennyi volt.
Szia!
Én a boltvezetőit!Nem volt nehéz a vizsga,a tanfolyam jó volt.
Szia!
Én jártam tanfolyamra ECDL! A vizsga nem volt vészes,csak előrébb nem jutottam vele! :S
Milyen szakmát csinálsz?
sziasztok!
érdeklődnék ki milyen szakmát tett le a munkaügyi központon keresztül!?
nemsokára vizsgázom és érdekelne milyen volt a vizsga?és az egész tanfolyamotok!
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Munkaerő-kereslet avagy munkanélküliség
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Szeretnék uj szakmát tanulni de a neten keresztül vagy távoktatásban, valaki tanul igy?
- Több mint egy éven keresztül megbízási szerződéssel dolgoztam, kaphatok munkanélküli járulékot vagy nem vagyok rá jogosult?