Tanácsra lenne szükségem, ki hogy oldaná meg ezt a dolgot (beszélgetés)
Nem oldanám meg sehogy, hagynám hogy a maga medrében folyjanak a dolgok. Veszítenivalója neki van, hiszen neki van párkapcsolata.
Neked legfeljebb a lelked mehet rá.
De minden tanfolyam véget ér egyszer.
Nem olvastam végig az összes kommentet, így ha valaki előttem leírta, akkor sorry..
Én nem azon az oldalon állok, hogy júúj párkapcsolatban van, és júúúj te milyen vagy, meg beleképzelsz dolgokat blabla... Inkább azt mondom, mázlista vagy, akkor is, ha nem lesz köztetek semmi!
Amit te is leírtál, ezek az érzések, a lopott pillantások, amik szinte a vesédig megborzongatnak, az, hogy a tanfolyam ideje alatt minden nap imádod a reggelt, és minden nap várod az estét, hogy álmodozhass, az egy fantasztikus érzés. ami nem vásárolható meg semmiért. akkor is, ha ez csak egy plátói rövid szemkontaktus kaland, akkor is, ha még érzékibb, és finomabb lesz a folytatása:)
Hagyd magad sodródni az árral, olyan ártatlan, és jó érzések ezek:) Ne görcsölj, és ne idegeskedj rajta. Ne latolgasd a jövőt. Semmi nem történik ok nélkül:)
sok szerencsét:)
Ugye milyen jó ezt átélni?
Nem nyomoztam,amit eddig tudok róla,azt ő saját maga mondta el mindenki előtt,vagy néhány embernek,amit pont meghallottam.
Sajnos ő most összezavart :) Amire nem számítottam.De minél többet írok erről,teljesen belezavarodok az egészbe,most aztán már végképp nem tudom hogy legyen :D Majd adja magát kedden,meglátjuk.
Nem nyomoztam,amit eddig tudok róla,azt ő saját maga mondta el mindenki előtt,vagy néhány embernek,amit pont meghallottam.
Sajnos ő most összezavart :) Amire nem számítottam.De minél többet írok erről,teljesen belezavarodok az egészbe,most aztán már végképp nem tudom hogy legyen :D Majd adja magát kedden,meglátjuk.
Ezzel az egesszel egyetertek csak ha tenyleg igy van, akkor nem szokas nyomozni a masik utan, hanem hagyod, hogy ahogy esik ugy puffan, nem szamitgatsz, nem szervezel talit kettesben.
Egyebkent ami benned van, azt igy leirva tok jonak is tartom, en is ilyen vagyok csak csalados valtozatban:) de a sajat erdekedben mondom, hogy akkor ne arrol a vegerol fogd meg a dolgot! Mert jo erzes amikor nem cipelsz terheket, es egyensulyban vagy, de berogzodott viselkedesformak visszaranthatnak. Ha mar eddig eljutottal, miert zavarnad magad ossze?
Örülök hogy írsz,nem bántottál meg.
Jelenlegi helyzetem : antiszociálisnak mondom magam,mert nem vágyom emberi kapcsolatokra.Nem vágyom esküvőre,se gyerekre,illetve párkapcsolatot sem keresek/kerestem,tehát semmilyen hátsó gondolatom sincs pasik terén :) Új életet kezdtem hátrahagyva mindent,és örülök annak,hogy egyedül vagyok.Nincs elfojtott szexuális indíttatásom,amit rávetítenék mindenkire.
Nem vagyok általános iskolás,se középsulis,se főiskolás,se egyetemista.Itt még előfordulhatnak a téves képzetek.
Belevágtam egy sima tanfolyamba,amiből született a kérdés.Nem nyomultam,mert ha ez lett volna,már rég kiderült volna ennek a sztorinak a vége :) Szerintem sokkal szebb és érzékibb egy ilyen dolog,értem ez alatt hogy nem értek egymáshoz,nem mondjátok ki amit gondoltok(pedig az egyenes beszéd híve vagyok),mint egy gyors numera ösztönből.
Nem akartalak megbantani, csak nekem ugy tunik, hogy csak mert szemez veled vagy hulyeskedik, celozgat, te elbagatelizalod a kapcsolatat. En is szoktam szemezni es flortolni is, ez meg nem jelent semmi komolyat. De vannak ferfi barataim akik ugyanezt csinaljak, valahogy megsem szoktam tovabblepni.
Te most egyedul vagy? Mert olyankor mereszebb az ember, ahogy az elektronok sem szeretnek egyedul maszkalni, az ember is mindig keresi a kapcsolatot. Barmilyen jellegu legyen is az, akar csak szexre alapulo, de keresi. Ha parban lennel, kisebb jelentoseget tulajdonitanal a gesztusainak.
De en nem mondom, hogy ebbol nem lehet semmi, vagy nem lesz semmi. Ott is hagyjatja a masikat erted, randizhattok, honnan tudjam? Csak annyit mondtam, hogy te nyomulsz ra, nem o gondolta ki ezt az egeszet, hanem te. Ami nem szegyen, csak milyen tanacsot lehet itt adni? Hogy vakard le? Vagy hogy milyen taktikaval kell bekeriteni?:)
Az elso nem aktualis
Nálam a tartós kapcsolat soha nem alakult ki úgy,hogy ránéztem valakire,megállapítottam milyen jó pasi,és éltünk mint Marci hevesen.Az ilyen palik sekélyesek,egoisták,nincs erre szükségem.Egy humoros,magabiztos,okos palitól lehet hogy nem dobom magam hátra első percben,de egy idő után borzasztó nagy vonzalmat tudok érezni,és ez szokott tartós lenni.
Nem írtam hogy nyomult rám.Nem is tenné,van barátnője,befizettem egy tanfolyamra,ezeket a dolgokat biztos hogy külön választja,nem fog rám ugrani.Tapasztalatom is van,meg tudom különböztetni a bizonyos típusú nézéseket,az érdektelenektől.Meg azért senki nem hülye,érezni is lehet sok mindent.
Azt se írtam,hogy én lennék neki a tökéletes,jelenlegi érzéseimet írtam le.
Hullocsillagszemu, bar szerintem a nok is kezdemenyezhetnek, szoval semmi gond azon kivul, hogy foglalt (es mint minden foglalt ferfi tuti csak penzert, csak mas kozos dolgokert, meg veletlenul sem szerelembol van egyutt valakivel...hm, ez mindig jo kifogas), de miert mondod, hogy o nyomul rad?:)
Neked van szivdobogasod a kozeleben, te kersz tole korrepetalast, es te tervezed, hogy meg szeretned csokolni (mert nem birnad ki). Itt en semmilyen nyomulast nem latok a reszerol csak azt, hogy annyira bejon neked, hogy ha hatrafele menne, akkor is a labad koze csusszanna elobb utobb.
Mert te biztos vagy benne, hogy te vagy az embere es nem az, akivel el, masreszt elso benyomasra nagyon unszimpi volt de most meg magadat latod benne, ez is olyan fura
Fejedbe verje? Ez kezd perverz lenni:P :D
Én egy rohadék vagyok, ha nem lennék kapcsolatban - ahogy te nem vagy - hagynám magam. De igyekeznék nem azonnal beleszeretni.
Gondolj arra, hogy te bizonyos ertelemben fuggoviszonyban vagy vele, mint tanar-diak...
szoval az allasaval jatszik.
Mivel tudod, hogy erzelmileg foglalt, jobb, ha becsukod a szemed es lehutod magad.
A nok neha nagyon tudnak krealni a semmibol sokat.
Erdekes, igy a tanev elejen rogton megszaporodnak az ilyen forumok.
Az, hogy megnézem, hogy néz ki - milyen a feneke, szeme, szája, akármilye - , még nem szemezés :) A szemezés a több mp-ig tartó szemkontaktus :) Ami igen csak jó kis játék tud lenni :)
Ha te azt veszed le a viselkedéséből, hogy bejössz neki, vagy akármi, akkor se nyomulj, ne kezdeményezz; hagyd, hogy ő kezdjen bármit is :) Az izgibb a pasiknak, meg amúgy is, így legalább kicsit nyugodt marad a lelkiismereted :p