Talpmasszázs a betegségek ellen (beszélgetős fórum)
Teljes mértékben egyetértek veled
A sok tanfolyam által, annyian kerülnek ki, meggyőződésem, hogy kevés az az ember akinek jó érzéke, a tudása még csak meglehet, de a tapasztalata kevés. A nem megfelelő masszázs még fájó is lehet. Én elvégeztem, egy talp-és kézmasszázst, a férjemet betanítottam, mert ha magamnak csinálom, nem olyan élvezetes.
Megtanulható, elsajátítható, jó könyvek vannak hozzá, mindenkinek ajánlom.
üdvözlettel betty
Igen ,keressél egy jó talpmaszást,és az nagyon sokat fog,segíteni,nekem a barátnőm csinálja,és egy olan beteget állitott fel,akiről az orvosok lemondtak,miután leesett 8 méter magasból!
Megvoltak róla gyözödve ,hogíy többet nem fog járni tudni folymatosan,hosszú távon,és egy év kezelés után,ma már csak havi egyszer kell neki menni talpmaszásra,és segítség nélkül!
És nagyon sok minden kiderül belőle!Ugy hogy tudom ajánlani!Jah és persze nem utolsó sorban,ugy kell felsz onnan a végén,mint akit kicseréltek!Frissen és üdén!Egészségedre!
Szia!
Hááát, nem is tudom. Régebben én a Vargha Gyógymód-ba jártam és bizony abbahagytam. Ott csak a pénzemre (pénzünkre) pályáztak és nem arra, hogy minél hamarabb meggyógyuljak. Ja: Romániából áttelepült szakik vezetik a céget.
Amúgy a dolognak van alapja, ha valóban a gyógyulás a cél és nem a beteg pénzére fáj a foga a kezelőnek.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- A betegségek elleni legjobb védelem a stabil immunrendszer
- Van itt olyan akinek pajzsmirigy betegsége van, és ennek ellenére sikerült lefogynia?
- Szülők immunerősítése gyerek betegségek ellen