A betegségek elleni legjobb védelem a stabil immunrendszer (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A betegségek elleni legjobb védelem a stabil immunrendszer
Amióta utoljára írtam bebizonyították számomra, hogy amit eddig gondoltam az egészségemről az nagyon kevés. Sajnos a legtöbb ember tápanyag és vitaminhiányos, én is az voltam, de 5 hónap alatt jobb már az eredményem.
Az egészségi állapot mérhető!
Szia elviracska!!
Az immunrendszert karban tartani nem is könnyü.
Kialakitottam egy jó programot erre, amit még
mérés útján tudok kontrolálni.
Sziasztok.
Legnagyobb kincsünk az egészségünk.Ezt senki nem tudja felügyelni rajtunk kívül.
Ne akarjunk mindig mindenkinek megfelelni
Igyunk megfelelő mennyiségű vizet
Csak olajjal főzzünk.(már 38 éve!)
Az anyagiak pedig ha gond van akkor nagyon sok csökkentő technikát lehet alkalmazni.
Ja!12 éve végeztem az agykontrollt.Nekem használt.
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy ha hasmenéssel járo gyomorgörcsöm van akkor az remélem nem v.mi komoly beteség előjelei???
Szedem a gyógyszereket,de semmi változás már 4.napja..
Szia!
'93-ban végeztem el a Silva-féle agykontrollt dr. Domján Lászlónál. Pont akkor voltam kismama a nagyobbik kislányommal, közben lett egy méhpolipom, amit meg akartak műteni, de sikerült agykontrollal "eltüntetnem". Azóta megcsináltam az Ultrát is többször. Mindenkinek ajánlom, sokat használ a gyógyulásban és a stresszmentesítésben. Az Új Elixír című újság minden számában benne van, hogy mikor, hol van agykontroll és ki tartja. Jelentkezni is lehet rá a meghirdetett helyeken.
Ha maga a technika érdekel, arról is írhatok pár sort.
36 éves vagyok. Mindig sportoltam, de a tudatos táplálkozásra "csak" az utóbbi 3 évben kezdtem odafigyelni.
Hiszek abban, hogy a testünk tudja jelezni, hog mire van szüksége, csak ezeket a jeleket nehéz észrevenni, illetve követni.
Amit betartok:
- rendszeres sport
- heti legalább 1x szauna
- sok folyadék
- ha túl sok az "élet", ill. a cikk szerint a stressz, elvonulok, hogy egyedül legyek
- sokat alszom, de én nem korán fekszem le, hanem (lehet hogy sokan megmosolyognak) sokszor délutánonként "megzuhanok" és kb. 1 órát alszom. Szerencsés vagyok, mert megtehetem.
Pont ez a csalóka az életben. Azt hiszed, hogy minden rendben, de a szervezetet nem lehet becsapni.
Én sem voltam beteges, a munkahelyemről max. a gyerek miatt hiányoztam és mégis daganatom lett. Igaz, jóindulatú (ez a szerencsém), de rossz helyen.
Akkor tanultam meg, hogyan kellett volna....
Mostmár eszerint élek és teljesen tünetmentesen egészségesen, megint...
ez igy van
en is igy szeretnem csinalni
es megis faradtan kelek neha!:(
No és akkor mi is legyen ez a védelem?
Megfelelő táplálkozás és elegendő alvás mellett a lehető legtöbbször stresszmentesíteni, megelőzni a bajt.
Kérdésem: ki, hogyan csinálja?
Én pl. igyekszem esténként lehetőleg 10-ig ágybabújni, sok vizet inni. Emellett agykontrollozni szoktam. Időnként tisztítókúrákat csinálok és sokat mozgok. Igyekszem minél rendszeresebbé tenni az életem, bár én is emberből vagyok, ezért nem mindig sikerül...
Adott körülmények között nagy mennyiségű fehérjét, vitamint vagy nyomelemet vesz igénybe, ez pedig később a sejtekben és mindenekelőtt az immunrendszerben hiányt okoz.
Ugrás a teljes írásra: A betegségek elleni legjobb védelem a stabil immunrendszer
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód
- Melyik a legjobb módszer öngyógyításra, a betegségek lelki okainak oldására?