Tallér recept
A Tallér hozzávalói:15-15 dkg liszt és vaj,
5 dkg kakaó,
8 dkg porcukor,
12 dkg baracklekvár,
5 dkg vaníliás porcukor,
őrölt fahéj
A Tallér elkészítési módja:
A lisztet, a vajat, a kakaót a porcukorral és a fahéjjal jól összegyúrjuk és a tésztát letakarva 15-20 percig pihentetjük. Fél centi vastagságúra kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük. Amikor a tallérok kihűltek, baracklekvárral, párosával összeragasztjuk, és vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. okt. 7. 13:50
A tallér elkészítési módja és hozzávalói.