Tallér recept

A Tallér hozzávalói:
15-15 dkg liszt és vaj,
5 dkg kakaó,
8 dkg porcukor,
12 dkg baracklekvár,
5 dkg vaníliás porcukor,
őrölt fahéj


A Tallér elkészítési módja:
A lisztet, a vajat, a kakaót a porcukorral és a fahéjjal jól összegyúrjuk és a tésztát letakarva 15-20 percig pihentetjük. Fél centi vastagságúra kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük. Amikor a tallérok kihűltek, baracklekvárral, párosával összeragasztjuk, és vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tallér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook