Talán megfertőződtem? A legkisebb mozgásra is ömlik rólam a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Hallgass már azokra akik jót akarnak, menj el orvoshoz.
Ha nem, akkor meg feleslegesen panaszkodsz, mert attól tutira nem leszel jobban.
Az biztos, hisz megszédülsz csak úgy, összezúzod magad, de orvoshoz nem mész.
Attól még hogy nem veszel róla tudomást, ott lehet a baj.
Nem temetlek, de érdemes lenne megnézetni magad.
Úgy gondolod, hogy teljesen normális és egészséges, hogy nem bírsz felmosni egy konyhát (kiv ha vagy 100 nm), illetve csak úgy elszédülsz és összevered magad?
Nehogy elmenj orvoshoz, a végén még nem patkolsz el....
Bakker nem is értelek. Lehet van egy szívelégtelenséged, vagy 30-s cukrod, te meg itt szórakozol a hoxán. Elesel, lehet lett egy PTX-d, eltörted a bordáid, megrepedt a léped, de meg ne mutasd magad egy orvosnak.......
Nem tudni: mindenesetre, ha először elesett, és attól kezdve szédelgett, akkor a szédelgés nem fertőzéstől ered.
Ha szédelgett, és annak ellenére jött-ment a lakásban, és elesett, komoly sérüléseket szerezve, akármilyen messze is az orvos, azt nem lehet elkerülni.
Reméljük valóban nincs nagyobb baj, és most fekszik, pihen, azért nem jön a hoxára.
A vérnyomásod rendben van ?
Lehet, hogy bordarepedésed van ! (Talán több bordánál is.) Nekem volt, tudom, milyen ! Nem is első nap fájt legjobban, hanem a következő napokban egyre jobban. :(
Egy mellkas RTG kellene, mert törés is lehet.
Hasonló tünetek. Kinyitottam a bejárati ajtót is, hogy járjon a levegő + megittam egy jó erős kávét.
Nálam olyankor szokott ez előjönni, ha a közelgő hűvösebb idő nyomja maga előtt a meleget.
Leesik a vérnyomásom, ha visszarázódik, ismét minden oké lesz.
Reméljük, hogy te is csak érzékeny vagy a közelgő frontra.
További ajánlott fórumok:
- Kb hány cm a legkisebb "kuki"méret, amit merev állapotban láttál?
- 3 gyermeked közül 6 hónapos a legkisebb. Kiderül, hogy várandós vagy, 4-5 hetes. Vállalnád?
- Terhesség alatt hogyan veszem észre, ha megfertőződtem a toxoplazmózissal?
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- Mit tegyek? Elutazzak vagy ne, amikor Covid helyzet a legkisebb gond?
- Ha a lányom skarlátos, én megfertőzhetem vele a munkatársaimat, ha dolgozni megyek?