Találkoztál már Krisnással? Mi a véleményed róluk? (beszélgetés)
Jaaa!
Így már értem. Én először az életkorra saccoltam, de aztán megnéztem az adatlapot.. X-)
Bocsánat, de tegnap este én már nem bírtam rendesen felfogni semmit. :-)
Arra hát!
De nyugi! Lehet jó nő egy 80 kilós is! :)
Semmi bajom nincs velük, amíg normálisan megszólítanak, adományt kérnek. Sokan így csinálják. Persze mindig rá akarják tukmálni az emberre a több ezer forintos könyeket, de általában 2-500 Ft-tal kell beérniük a részemről.
Egyszer azonban az egyikük kihozott a sodromból. Már akkor is a 80-at döngettem alulról, és megállított, hogy "Látom, hogy nagyon szeretsz főzni, figyelmedbe ajánlhatom a legújabb szakácskönyvünket?" Na ez kiverte a biztosítékot. Nagyon csúnyán néztem rá, és közöltem, hogy nem, nem szeretek, a mindennapos magas dózisú szteroidtól nézek így ki, és sürgősen változtasson a pr szövegén. Majd köszönés nélkül távoztam. Ez az egyetlen rossz élményem volt velük kapcsolatban, egyébként csak pozitívumokat tudnék mondani.
Arról nem is beszélve, hogy a különböző fesztiválokon nagyon jó kajákat adtak jelképes összegekért.
Egy időben nagyon megtaláltak.
Aztán rájöttem, hogy csak annyit kell mondani, hogy sátánista vagyok és egyből békénhagynak.
Igen,és voltam is a völgyben ahol laknak.
Nyugalom, békesség,szeretet jellemzi őket.
Kár,hogy mi nem vagyunk ilyen nyugodtak kiegyensúlyozottak,mink Ők!
Pont ma jött oda hozzám egy a városban. Adtam neki 400 Ft-ot. :-)
Nagyon kedves volt. Adott egy könyvet is, az adományért cserébe. :-)
Érdeklődött a párom felől is. Nem mertem mondani, hogy... X-) Meg kicsit siettem is, nem mertem megkockáztatni, hogy leálljak beszélgetni. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...
- A Hoxakasztófában találkoztam ezzel a szóval, és nem tudom mit jelent..
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Előfordult már veled, hogy az utcán találkoztál ismert emberrel? Mi volt a véleményed róla? Barátságos volt, vagy ellenszenves?