Előfordult már veled, hogy az utcán találkoztál ismert emberrel? Mi volt a véleményed róla? Barátságos volt, vagy ellenszenves? (beszélgetés)
Egy étteremben találkoztam a Kowalskys fiúkkal.
Köszönésemet mosolyogva fogadták, aranyosak voltak.
Hofi dumája volt
Megkérdezték tőle
Maga otthon is ilyen humoros?
Mi a maga foglalkozása?
Benzinkutas
Otthon is benzint árul?
egyszer Szulák Andreával találkoztam, kár volt, mert köszönés helyett csak húzta a száját... :(
rosszul esett, mert én illedelmesen köszöntem neki hogy jó napot kívánok... ő meg...
biztos rossz napja volt...
Sziasztok
Megint eszembe jutott valami,és ismét szeretném a segítségeteket kérni.Ezen a portálon is,és az interneten máshol is van egy fórum,az egyik éppen most ismételt,régi magyar sorozattal kapcsolatban.Itt néhány napja felvetettem,hogy mit szólnátok hozzá,ha a sorozatot felvennék DVD-re,egy másik kizárólag a sorozattal foglalkozó fórumon is felvetettem ezt a témát,ott valaki,azt mondta,hogy vegyem fel a kapcsolatot valamelyik színésszel,mert ő biztosan tud ebben a dologban segíteni nekem.Most azt szeretném tőletek megkérdezni,hogy előfordult e veletek már olyan,hogy az utcán találkoztatok valamelyik színéssszel,színésznővel?És hogy ugyan olyan volt e a magánéletben mint a sorozatban?Gondolok itt például Csűrös Karolára,aki az említett sorozatban egy segítőkész,barátságos ember,de valahol meg azt nyilatkozta néhány éve,hogy soha nem vágyott gyermekre,ebből én arra gondolok,hogy talán nem is olyan barátságos az életben,mint a sorozatban volt,vagy talán nem jól gondolom?Legyetek szívesek,írjátok meg a véleményteket a témával kapcsolatban.Köszönöm Szépen.Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...