Találhatók ezen az oldalon New Yorkban, esetleg környékén élő magyarok? (beszélgetés)
8. Isabelle89
2010. júl. 23. 23:31
mennyire könnyen lehet most ott munkát találni? és hogy lehet oda eljutni repülővel? :D
7. hobnobs (válaszként erre: 5. - Nicol.nicol)
2010. júl. 12. 22:11
6. 6c5f346e46
2010. júl. 12. 22:09
sziasztok...
az én unoka tesóim is kint élnek,az egyik 10,a másik 7 éve..:)
biztos jó lehet..
5. nicol.nicol (válaszként erre: 4. - Lizocska82)
2010. júl. 12. 21:13
a baratomhoz jottem ki,o regota itt el. a munkakereses is konnyen ment.minden rendben lenne,imadok itt lenni a baj csak annyi,hogy nagyon keves magyart ismerek.
4. lizocska82
2010. júl. 12. 20:51
Biztos van sok magyar ott is, nekem Chicago mellett élnek a keresztszüleim és komplett magyar társaságok jöttek mindig össze ott is.
Egyedül mentél ki? Hogy találtál munkát? Bocsi,hogy ennyit kérdezek, de fontolgatjuk a külföldi életet és ezért érdekel ennyire.
3. nicol.nicol (válaszként erre: 2. - Lizocska82)
2010. júl. 12. 20:45
novemberben jottem ki. jol erzem magam,itt minden teljesen mas... :)
de elegge hianyzik a magyar tarsasag,ezert is kerdeztem.
2. lizocska82
2010. júl. 12. 20:32
szia, én nem New Yorkban élek, csak kiváncsi vagyok milyen ott az élet? Ott születtél, vagy később kerültél ki?
1. nicol.nicol
2010. júl. 12. 20:12
Sziasztok! Talalhatok ezen az oldalon New Yorkban, esetleg kornyeken elo magyarok?
További ajánlott fórumok:
- Bécsben vagy az Osztrák határ környékén élő Magyarokat keresek
- Budapesten a Váci utca 9. szám alatt található-e Orsay üzlet? Ki ismerős a környéken?
- Karácsonyra hosszú tűs fát szeretnénk, erdeit vagy fekete fenyőt. Tudja valaki, hogy Érd környékén merre található ilyen?
- Cegléd és környékén (nem Pestre gondoltam), hol található Dévényes szakember?
- Győr környékén hol találhatok világoszöld színű kanapéágyat max.55ezer Ft-ért?
- Budapest környékén vagy a főváros és Győr között (nem a Balatonon) hol található csúzdás-gyermekmedencés baba és gyermekbarát szállás?