Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Takarítócéget fogok hívni, semmi kedvem takarítani nagyrészt! fórum

Takarítócéget fogok hívni, semmi kedvem takarítani nagyrészt! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. michelle.r (válaszként erre: 11. - Fincsi5)
tegnap 18:29

Életemben egyszer, de soha többet. Azt hittem, a derekam ketté törik, nem is tudom, hányszor mentem át a fehér szőnyegeken, még az utolsó víz sem vol kristálytiszta. ráadásul a szélén már nem tudta visszaszívni hatékonyan a vizet, ott koszos marad.

Vigyék csak el, és hozzák vissza tisztán.

11. fincsi5 (válaszként erre: 10. - Michelle.r)
tegnap 12:04

Most én próbálok ki egy ismeretlent, szőnyeg-kárpit és matractisztításra. Bárkit kérdeztem, ők gépet kölcsönöznek, na ez nálam nem működik.

Nyáron a klímást ajánlották, jó is volt, por alig, szemetet em hagytak. Szinte megesküdtem neki, hogy fűtésre nem fogom használni, hozhatja a "kevesebbet tudó" gépet, na most esténként áldoma mestert.

10. michelle.r (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
tegnapelőtt 11:30
Szerintem ez abszolút bizalmi munka, nem véletlen hogy szinte csak ajánlással lehet jó segítőhöz jutni. És az sem, hogy 5.000 forint/ óráért is kapkodnak utánuk.
nov. 18. 05:19
Nagyon megértem és ha tehetném én is így tennék. Úgyhogy hívjad én meg kicsit irigyellek. 😉
nov. 16. 16:13
Megértelek.
7. fincsi5 (válaszként erre: 5. - Michelle.r)
nov. 16. 13:26
Nálunk is voltak, de a sarkukban kellett lenni, mert pl. szekrény mögötti pókhálózás eszükbe sem jutott. Vagy más; a ruhásszekrényemen tükrök vannak, fakerettel. Megkérdezte, azt is törölje-e át?!! Nem bammeg!! Aztán a dohányzóasztalon a 80 karórára is rákérdezett. 3 óra ilyen carakodás után elküldtem, ez 3 éve volt.
nov. 16. 05:18
Milyen volt?
nov. 15. 08:35
Jól teszed. De miért nem inkább az ismerőseidet kérdezed meg, hogy tudnak-e ajánlani valakit? Neki fontos, hogy te is elégedett légy, takarítócégek oldalain láttam már néhány negatív tapasztalatot.
4. Tündike40 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 15. 08:09
Szerintem jó ötlet,ha megteheted miért ne? :)
nov. 15. 07:40
Várjuk a tapasztalataidat.
nov. 15. 03:29

Kipróbálom, lehet úgy vissza is pakolnak nagyjábol mindent ahogy volt

Kis rendezkedés persze utánna biztos lesz, de azt már elrendezgetem.

Csinálom én inkább a hobbiaimat, meg stb.

Majd kiderül, hogy jó 5-let vót'-e..🙂

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook