Ha más munkalehetőséged nem adódna, elmennél takarítani? (beszélgetés)
minden munka amit rendesen elvégez az ember,tiszteletet érdemel,ha az takaritás akkor az,
olyan munka mint a többi,fizetnek érte
Igen.
Fősuli mellet csináltam is. Ma jó szakmám van, tűrhető melóm. A takarítást minden nap csinálom ingyen.Otthon.
Ha azért fizetnének többet, akkor azt csinálnám főállásban. Vagy ha ki kellene egészíteni a fizetést, akkor is vállalnám. Vagy ha kirúgnának és azonnal kell pénz, elvállalnám.
A takarítás fontos munka.Koszban nem lehet más minőségi munkát végezni. És nem tud bárki jól takarítani. És kell hozzá agy, hogy ésszerűen csináld. Huszadrangúnak tűnik, pedig alapköve a minőségi létnek. Én amúgy utálok takarítani. Főleg az agytépő portörlést.
Simán...még minimálbérért is...
De csak Svájcban...:D
U.i.:Svájcban a minimálbér 3000 Frank,ami 800 ezer Ft átszámítva...:D
Jah...és most tartottak népszavazást arról,hogy fölemeljék-e a minimálbért 4000 Frankra...:D
Ilyen baromságért minek kell népszavazást kiírni?
Ugyan ki az a barom,aki nemmel szavazna?:D
Nem, én a klasszikus takarításról beszélek.:P
A pink bőrtangám más eseményekre veszem fel, hehe.
Én 1 évig mosogattam egy étteremben, a rendszerváltáskor nem volt munkám.
De esküszöm, nagyon jó volt. Annyit nem röhögtem azóta se, olyan dinnyék voltak a munkatársak.:))
A lottón még nem nyertem annyit, hogy ne legyen szükségem fizetésre, ezért igen.
(volt egyszer egy álláshirdetés, takarítónőt kerestek, érettségivel és számítógépes ismerettel)
sziasztok!
en epp ezt csinalom :) szerintem semmi szegyelnivalo nincs benne sot mig otthon eladokent dolgoztam ruhazati uzletbe na meg szolariumban is es negyedennyit nem kerestem mint itt kint a takaritassal.Oke faraszto nem kicsit de ha dol a love akkor van mi motivaljon ;)
További ajánlott fórumok:
- Ausztriai munkalehetőségek, tapasztalatok!
- Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek
- Szerintetek lehet okosan takarítani?
- Kis faluban miből élnek az emberek? Ahol nincs közelben nagyváros, munkalehetőség?
- Mi a neve annak a törlőnek, amivel vegyszer nélkül lehet takarítani?
- Zuhanyfülke : üveg vagy plexi? (avagy milyen lesz, ha ráfröcsög a víz, naponta kell takarítani?)