Tabuk a szexben - hol a határ? (beszélgetés)
De, hogy a fórumnyitó hsz-re is reagáljak:
Nálunk már régen nincs tabu a szexben. Mindketten nyiltan elmondjuk, hogy mire vágyunk, vagy mi a jó nekünk.
Én pl. nyiltan vállaltam a párom előtt, hogy nagyon szívesen kipróbálnám egy nővel. Ő keresgélt, én mindíg megfutamodtam. Na nem azért keresgélt, mert Ő is részese akart lenni a hármasnak, csak azért, hogy én kipróbálhassam.
Adódott egy véletlenszerű alkalom és kipróbáltuk, vagy inkább én próbáltam ki. Nagyon nem bántuk meg.
És azóta is kipróbáljuk ezt alkalmanként.
De amit egyébként végigolvasa a fórumot nem értek, hogy az az ember, akivel szeretkezem, miért ne tudhatná, hogy mi a jó nekem. Miért kell valakinek eltitkolnia azt a párja előtt, hogy mi okoz örömöt? Igenis meg kell mondani a partnerünknek, akit szeretünk, akivel megosztjuk az életünket, akivel szeretkezünk, hogy nekünk mi okoz örömöt. Szerintem itt már nem lehet semmi tabu.
Mi már kipróbáltuk, felejthetetlen volt. Volt, és lesz is folytatása.
(Hozzáteszem, nem volt szex mindenki-mindenkivel, csak a két nő, utána mindeki a párjával)
szia a férjemet imádom, de csajjal soha nem voltam, és szívesen kipróbálnám, hogy milyen:)
És a férjemet miért hagynám ki :)))))
Neki is tetszik az ötlet :)
Te már voltál 3 szexbe, ha nem titok ?:))
Mi is az hogy tabu?????
XDDDDDD
sziasztok, én nagyon vágyom , hogy kipróbálhassam még egy lánnyal és persze férjemmel, a hármas szexet.
Még nem volt benne részünk, de egyszer kilehet próbálni, csak találni nehéz...:(
A nimfománia gyakran (vagy talán nagyon gyakran) jár orgazmusképtelenséggel, de nem szükségszerűen.
Én legalábbis így tudom.
szerintem ti nagyon megtaláltátok a közös hangot
,-)
Hát ez is személyes, és nem fórum téa,de reméljük elnézik nekünk a többiek...Úgy teljesen egyedül soha nem vagyok...mindig akad egy-két udvarló nem túl komolyak.A válás óta 1 társam volt eddig,de ő meg túl komoly lett:S(én se vagyok egyszerű) így inkább kiléptem,mert nem éreztem azt igazán amit kell,pedig nagyon rendes volt velünk...csak nem akartam becsapni és úgy hozzá menni,hogy nem teljesek az érzéseim.
Miért neked?
Nem, de nagyon jó lenne. Biztos
mindent megadnák neki, amit tudnák, persze szereteben gondoltam.