Férjem csak a szexben nem tökéletes, mit tegyek? (beszélgetés)
Szerény véleményem szerint, a férjed sosem fog megváltozni, a vérmérséklet adott dolog, talán velünk születik.
Hiba volt eleve olyanhoz hozzámenni, akivel nem vagytok egy "hőfokon".
Bár a körülmények ismerete nélkül nehéz tanácsot adni.
Fontos mekkorák a gyerekek, mennyire vagytok jó vagy épp rossz anyagi körülmények között,mennyire viselné meg a gyerekeket a válás.
Ha önmagadat nézed , szembe kell nézned a ténnyel nem leszel boldog soha.
Neked magadnak kell mérlegelni ki és mi a fontosabb.A szerető tartás nem megoldás, mindkettőtöknek sőt 4-eteknek, megalázó.
Az a baj szerintem a mai rohanó társadalomban, hogy nem figyelünk oda kellőképpen a másikra. Már csak azt vesszük észre, hogy nem jó a kapcsolatunk, megromlott, ellaposodott stb. De erről ki tehet? Sajna az emberek többsége nem azon van, hogy rendbe hozza a kapcsolatát, megbeszélje a problémákat, kezelje az esetleges megbántottságot. Sokkal könnyebb feladni, hátat fordítani, mást keresni. Régen nem volt annyi válás, mert akkor még komolyan vették a házasságot, az elkötelezettséget.
Ágyban reggeli.. :) én is kapok néha, és én is viszek néha :) nagyon jó dolog
Rohanó a világ, nem biztos hogy rohannunk kellene a pasik - nők között. Ebben is rohanjunk. Hol ez a társam hol az..
És igen ha csak magához szorít az is jó.
Könnyeb félre lépni az biztos. Régebben is volt, lehet hogy sokkal jobban titokként kezelték az érintetek?
Régebben is voltak válások.
Miután elválnak, akkor derül ki vajon megérte?
Ez is érdekes dolog, elválunk, és utána pásztoróra...
Lehet hogy szabadabban élvezhteik egymást? És mégis jó a szex?
Ágybavinni a kaját, ezen én is filoztam. Néha jól esne, de az hogy rendszeresen.. Esetleg a kávét.
Szerintem sem..
Ha már elfogadtam a páromat, úgy, ahogy van, akkor pár év után ne elégedetlenkedjek, hisz tudtam milyen..
Jól mondod :)
Viszont nem tudnék elképzelni olyan társat, akivel nem jó a szex. És ez már ugye az 'elején' kiderül.
És ebből következik, ha egyszer valami jó volt, akkor az egy idő után hogyan lehet rossz? Olyan van, hogy ellaposodik, de ez ellen lehet tenni. A szex fontos egy kapcsolatban, de nem ez az elsődleges, hanem ahogy írtad, a szeretet, a bizalom, a megértés és egy fáradt nap utáni ölelő kar..
Ki van fordulva a világ és a házasság már nem azt jelenti, mint rég..
Könnyebb félrelépni, mint megbeszélni és helyrehozni a szexuális életet. És egyszerűbb.. Na de meg is éri??
Igen. És ebben is az a fura, hogy az unokahúgom nekem elmondta, hogy már a kapcsolat elején gyatra volt a szex, de ő úgy gondolta, hogy mégis belemegy a házasságba (mert rendes a pasi, mert szereti az unokahugom gyerekét, mert gondoskodó, stb). Holott már együttjáráskor is kevesellte a csaj a szexet, és a minőséget is.
Most meg szeretők, tehát ki tudja, mi van itt is, meg a topic inditónál is, nem?
Ezt meg kell, hogy írjam, családunkban megtörtént: Unokahúgomék elváltak, kérdem, hogy miért. Mondja a csajszi, hogy a férje amúgy tüneményes volt (főzött, ágyba vitte a reggelit, imádta az unokahúgom első házasságból való gyerekét is). De: a szex pocsék volt. Kevés is, és gyatra is.
Szóval, elváltak, eltelt fél év. Most meg összejárkálnak sexelni. Csak kimondottan sexelni, mint titkos szeretők. Erre varrjunk gombot.
"addig isteni veled a szex a szeretod szamara,mig nem leszel a felesege"
Ez tuti!!
(Jó druszám! :D)
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?
- Mit tegyek, hogy az ősz hajszálaimat tökéletesen befogja a festék? Szőkésbarnát szoktam használni