Szúró fájdalom a hasnál, emelés hatására (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat. A nehéz azt jelenti hogy egy-egy kézben olyan 8 kiló. Igazabol a baj az volt hogy vágott a szatyor es sokszor meg kellett állnom letenni. Lehet a hajolgatas tett be.de kb alig birtam felvinni a másodikra. A masik hogy elegge nem vagyok formaban mivel két hétig az ágyat nyomtam. Remelem hogy csak izomhuzodas. Amúgy mar két napja fáj.most mintha kicsit javult volna. De holnap reggel dokihoz vezet az első utam. Ügyeletre nem akartam menni mert nem elet halál dolog es komoly betegek elol nem akartam foglalni a helyet\idot. Es szerencsere rosszabbul nem lettem
Még egyszer köszönöm a válaszokat. Remelem csak izomhuzodas.
Ha nagy volt a súly, akkor akár sérved is kialakulhatott, vagy a méhed is sérülhetett, de mindenképp orvos.
Az is lehet, hogy csak beszorult a levegő.
meghúzódhatott egy izom is (az nem egyenlő az izomlázzal)
nekem volt olyan, h a derekam alsó része fájt hetekig, de nem találtak semmit.
Nem tudom mennyi kg-ban az a nehéz.
Elvileg egészséges hasfalú embernek nem szabad lenne sérvének lenni.Nem tudom elképzelni. Nem lehet egybeesés valami mással?
További ajánlott fórumok:
- Lelki fájdalom
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Mit tegyek, ha a párom a szülei hatására folyamatosan bánt lelkileg?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?