Szürkehályog műtét utáni gyógyulás (beszélgetés)
Nem tudom,észrevetted e,hogy szegény fórumindító el van keseredve,szeretné a baját elmondani,tanácsot kérni.
Te szinte minden fórumon belekötsz cinikus módon a fórumindítóba.
Jelen esetben sem az érdekli a kérdezőt,hogy még hány ilyen fórum van,hanem az,amit az előbb említettem.
Én sajnos nem jól jöttem ki belőle.
A műtét után 10 napig teljesen jól láttam,közelre-távolra is./ egyből megláttam a polcon a port:::/
Utánna napról napra romlott és most alig látok vele.
Visszamentem az orvoshoz /állami kórházban/ és " megmagyarázta""",hogy ők jó szemlencsét tettek be ,csda k a szemembe beigazodás során megváltozott és azért nem látok vele.
Megoldást nem javasolt.... ez van!!!
Más esetleg járt igy?
Szürkehályog szemműtét lézerrel (Egészség) 22 hozzászólás
Tudja valaki, hogy Szolnokon a Hetényiben mennyit "illik" adni szürkehályog műtétnél az orvosnak? (Egészség) 11 hozzászólás
Szürkehályog szemműtét után jobb lesz a látása? (Egészség) 10 hozzászólás
Szürkehályog műtét után (Egészség) 7 hozzászólás
Az észleléstől mennyi idő múlva műtik meg a szürkehályogot? (Egészség) 3 hozzászólás
Műtöttek-e valakit szürkehályoggal a " Focus medical margitsziget " szemsebészeti klinikán? (Egészség) 3 hozzászólás
Szürkehályog műtét utáni gyógyulás (Egészség) 1 hozzászólás
Volt valakinek szürkehályog műtéte és milyen gyorsan gyógyult?
Nekem 3 hete volt és sajnos nem jól alakult
További ajánlott fórumok:
- Fogműtét után mivel "gyorsíthatom" a gyógyulást?
- Körömlevétel! Lábon lévő műtéttel kapcsolatos"élmények"érdekelnének. Mennyi a gyógyulási idő, és hogy történik?
- Tudja valaki, hogy Szolnokon a Hetényiben mennyit "illik" adni szürkehályog műtétnél az orvosnak?
- Normális, hogy bölcsességfog műtét után ennyi ideig tart a gyógyulás?
- Nyílt törés utáni műtét gyógyulásakor volt már másnak is gondja?
- "Korrekcios osteotomia" lábműtét előtti készületek és utáni gyógyulás