Szülinapi buli, de hol? (beszélgetős fórum)
Gondolom, hogy ha gyereked barátairól van szó, legalább 1-2 szülőt ismersz, és megkéred, hogy menjenek veletek. 10 gyerekre 4-5 felnőtt már tud vigyázni. Múltkor nálunk 6 db 3-6 év közötti gyrekre ketten vigyáztunk kint a társasház előtti téren, és meg tuduk oldani, és már ők is szótfogadtak, nemhogy a nagyobbak.
Én is ilyen helyre vinném a gyerkőcöket, főleg mert városiak vagytok, kell a friss levegő:)
Sziasztok!
Az én lányom is volt ilyen kirándulós szülinapon (9 éves ő is), igaz mi nem a városban lakunk...
A vízpart ilyesmi a felügyelet miatt szerintem is necces, de ha vannak szülők, akik vállalják, hogy mennek veletek, akkor miért ne?
Ez a kirándulós nálunk is úgy volt, hogy aki tudott menni szülő, az ment. Én sajna nem tudtam velük menni, de voltak ott elegen. Senkinek nem lett semmi baja.
Gondolom nem egyedül lesz velük, mint felnőtt.
Emlékeim szerint oviba több mint 10-en jártunk, ott ovó néni és dadus vitt minket, tömegközlekedésen, és osztálykirándulásra pedig az osztály főnök vitt elsőtől kezdve. Voltunk vagy 20-an, és soha nem volt semmi gond. És természetesen ott is megesett, többször is, hogy tömegközlekedéssel mentünk.
A sütögetést is meg lehet oldani több felnőtt esetében. Egy esetében már nem annyira, mivel eleve, hogy viszi oda a kajákat, stb...
Először is köszi a feltételezést, de nem a mekire gondoltam. Utálom én is a műkaját és nem is etetek a gyerekemmel ilyesmit.
És nem, nem engedném el.
Először is tudod milyen 10 gyerekkel bárhova is elmenni? Hogy tudsz rájuk vigyázni? Hogy tudsz mind a 10-ért felelősséget vállalni, főleg ilyen játékoknál, hogy számháború? Ha 1-2 évvel nagyobbak lennének az megint más, de 9-10 éves gyerekekről beszélünk.
Már maga az út Erzsébetről odáig. Tömegközlekedéssel gondoltad? Vagy valami kisbusszal?
És a sütögetés? A János hegyen?? Hol?? Na nemááááá....
Na meg itt valaki írta a tópartot.
Ez most komoly? 10 gyerekkel víz közelébe?
Az megint más, ha egy telekre vagy valami ilyesmi helyen terveznéd, akkor benne lennék, de azt is csak úgy, ha én viszem el odáig, meg vissza.
Azért majd írd meg mire jutottál és hogy sült el a dolog, kíváncsi vagyok rá. Komolyan.
A felügyelet az természetesen fontos, de szerintem nincsen jobb, mint a gyerekeket természetes közegbe vinni, a friss levegőre! Ez az élet, és nem a 4 fal közötti visítozás, meg a mű kaja. :)
Vidd nyugodtan, ez a normális.
ne haragudj, nem bántásból mondom,de szerintem ez nagyon rossz ötlet.
az milyen szülinapi buli???
arról nem is szólva, hogy én nem engedném el a gyerekemet ilyenre.
További ajánlott fórumok:
- Elengednéd a 10 éves gyerekedet a Laser Force Arénába szülinapi buliba?
- Ovis szülinapi buli...
- Szülinapi buliba mit vigyünk?
- Milyen diszitést csináljak, egy kerti szülinapi bulira, gyerekeknek?
- Felnőtt szülinapi bulira szórakoztató játékokat keresek
- 7 éves kisfiú szülinapi buliján milyen játékokkal, feladatokkal szórakoztatnád szülőként a társaságot?