Szülinapi buliba mit vigyünk? (beszélgetős fórum)
Köszönöm mindenkinek! Megvolt a buli és jól érezte magát nagyon. Megkérdezte a lányom, hogy mit szeretne, és vittünk titkos füzet meg tollat, ceruzát hozzá. Én nem maradtam, hanem három óra múlva mentem érte. Játszottak, táncoltak, ettek, ittak, szóval sok élménnyel gazdagodva jöttünk haza.
Köszönöm a segítséget még egyszer!
Jó bulizást a lányodnak! :-)
Nálunk az ajándék olyan 3-4ezer körül szokott lenni. Most volt a lányom szülinapja. Volt olyan szülő, aki felhívott vagy írt nekem, hogy mire vágyik a lányom. Meg a suliban kérdezték tőle hogy mit szeretne. Ami ebben a korosztályban nagyon megy, az a titkos füzet láthatatlanul író tollal és kicsi UV lámpával ( ha megvilágítod, látszik a titkosírás), a csillogó tollak, írták már mások is a kreatív dolgokat, ékszerkészítő, gyöngy, ruhatervező ( pl Topmodell), ékszeresdoboz,ilyenek.
A szülőknek mi nem szoktunk semmit adni.
Mindenképpen csak az ünnepeltnek kell vinni, szerintem is olyan 3-5 ezer körül, de ha olcsóbban találsz szerinted kedvére valót, akkor szerintem nem ezen múlik. Ez a korosztály, ha lány, mert az nem derült ki nagyon szeretik, a maguknak elkészíthető ékszerkészletet, és az viszonylag olcsó is.
Mi sosem maradtunk ott, és nálunk sem maradtak soha a szülők.
Az elsőnél maradtam,de nem a bulin,csak tisztes távolban...
A másodiknál már eljöttem,pedig 5 évesekről van szó.
A fiam buliján volt,aki maradt,és volt,aki elment. Játszóházban volt,a kávézóban ültünk,előre egyeztetés útján volt üdítő,limonádé és pogácsa a felnőtteknek is.
Ami meglepett: volt olyan szülő,aki gondolt az öcsire is,ezért a kisebbik fiam is kapott 1-1 kisautót,és volt olyan is,akitől én egy csokor virágot...
3-5 ezer forintból már komoly dupló, lego játékot is lehet venni, szerintem az bármilyen életkorban sok!
A nagyobb lányok szeretik a naplót, emlékkönyvet, a gumis fonást, bármilyen kreatívságot, ha szereti! 8 éves már szerethet olvasni, esetleg valami könyv, igaz csak jó minőségű antikváriumos jöhet szóba 1000 forint körül, de pöttyös könyvvel nem lehet mellélőni, mégha most vannak divatosabbak is, mert sok elég örök érvényű. Barbie kiegészítőket ruhákat nem tudom lehet-e kapni, mikor én voltam gyerek, és mentem zsúrra, akkor a barátnőimnek szinte mindig ilyet vittem, egy-egy ruhát, vagy cipős készletet, ilyeneket.
Sziasztok!
A 8 éves lányomat meghívták hétvégén egy szülinapi buliba. Mit szokás ilyenkor vinni? Milyen értékben? Esetleg ajándék ötletek 8 évesnek?
További ajánlott fórumok:
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Elengednéd a 10 éves gyerekedet a Laser Force Arénába szülinapi buliba?
- 2 éves kisfiúnak szülinapi ajándék!
- Ovis szülinapi buli...
- 8 éves fiúnak szülinapi zsúrra mit vigyünk? Tegnap tudtam meg, hogy vasárnap lesz.
- Milyen elfoglaltságot tudtok ajánlani egy szülinapi buliba 8 éves csajsziknak? Valami kreatív dologra gondoltam, ami már bevált!