2 éves kisfiúnak szülinapi ajándék! (beszélgetés)
Azért egy misét megérne ha tetszett neki. Az én unokámnak is van és nagyon szereti.
Nézd meg, nekünk kihozták házhoz.
Piha. :D
A májam tökéletesen rendben van, erről laborleletet is tudok mellékelni. :D
Igazán sajnálom, hogy a mellműtéteid miatt dől belőled a keserűség.
Nem ismersz, ezért milyen alapon írod, hogy szánalmas vagyok? Ez a legalpáribb beszólás, amit idegennek lehet írni. Egyrészt. Másrészt meg nem te fogod megszabni, hogy mely fórumokhoz szólok hozzá. :D
Szánalmas vagy és az ilyen emberekkel nem szokásom foglalkozni mert nem érsz annyit.
Úgyh én meg sírva könyörgök,keress más témát itt a fórumon.Elég sok van!Biztos másnak élmény a társaságod,nekem nem.
Ez volt az utolsó hozzászólás amit hozzád intéztem.Minden jót neked!
Barát 2 évesen? Hát úgy látszik a gyerekem különc mert még nincsennek neki.
Amúg meg buli lesz: apuka júl 6.-ai,Ő júli 7 én júli 11 ugyh elég nagy buli lesz mert egyszerre tartjuk De attól mèg minden nagyszülő venné az ajandékot és nálunk természetes h az játék egy ekkoa gyereknél.A többit mint ruha,program megkapja év közben.
Játszóházba visszük rendszeresen.trambulint most adtuk el..bújkalo helyett van sator.
De köszönöm az ötleteket!
Lányomnak karacsonyra egy interaktív annabell babat vettem.16.000 az új ára.
Talaltam ege ceget aki felujitja ezeket a babakat.8000ert ruhakkal cumival együtt megvettem,apukam vett hozzá egy baby born babakocsit hasznaltan!!de mindegyik olyan allapotban h ajandeknak is adhato,nem leharcolt sz.rt.
A lenyeg:a lanyom kedvence ez a baba.imadja es úgy örült neki mint eddig semminek...es hidd el h rohadtul nem erdekelte honnan van csak szagolta a ruhajat milEn finom illatú mert termeszetesen frissen mosott volt.
A szimulator is gyönyörű állapotú es a kisfiam biztos nem azt fogja nezni van e rajta esetleg 1 karc hanem jatszani fog vele! Ezzel ezt a témát reszemről lezártam!
Szerintem ebből csak a szülők csinálnak ügyet! Nem valószínű,hogy egy pici felméri a szülinap jelentősségét!
Nálunk a nagynak lesz idén bulija,ahova a csoporttársait hívja meg,így idén a pici is kapott ajándékokat (10 db apróságot),hogy neki is legyen saját játéka,mert,ugye,a bulin a nagy is fog kapni,és nálunk még éles viták vannak a játékok körül (3,5 és 5 évesek).
Bizony jó is, és nagyon nehéz hozzájutni ahhoz a régi fajtához, főleg, ha még jó állapotban van.
A miénk bontatlan dobozban, papírjaival, mindennel került hozzánk. Még filmeket is adtak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen "értelmes" ajándékot ajánlanátok 5 éves kisfiúnak?
- 2 éves kislánynak szülinapi ajándékot mit vegyünk? Teljesen tanácstalanok vagyunk!
- 5 éves kisfiúnak milyen ajándékot ajánlanátok?
- 6 éves fiúnak szülinapi ajándék ötleteket várok
- 9 éves kisfiúnak szabadtéren tartandó szülinapi bulijára játék, verseny ötleteket keresek
- 1 éves kisfiúnak szülinapi ajándék!?