Milyen elfoglaltságot tudtok ajánlani egy szülinapi buliba 8 éves csajsziknak? Valami kreatív dologra gondoltam, ami már bevált! (tudásbázis)
székek körbetáncolása is jó móka lehet, vagy ping-ponglabdák a helység különböző helyeire eldugni és megkeresni időre, vagy ki találja meg hamarabb, esetleg lufit borotválni, nem kell épp igazi borotvával, lehet helyettesíteni olyannal amivel a sütikhez a krémeket kenjük fel, vagy madzagra csokikat felhelyezni-felkötözni és hátratett kézzel megenni a csokit, vagy fánkot bár mit, vagy párba állítani őket és két orruk közé ping-pong labdát tenni és úgy táncolni, akár egyre kissebb újságpapíron
lehetne több ilyen kissebb játékot csinálni és pontozni, aki a végén nyer annak valmi ajándékot adni nem nagy érték valami emlék lap, vagy egy tábla csoki, vagy marcipán figura épp elég
Táncoljanak újságpapíron, aztán egyre kissebb újságdarabon ,ki bírja tovább :) Az unokahugoméknál ez volt a legjobb móka :)
( Vigyázat mezitáb,és utána lábmosás :) )
További ajánlott fórumok:
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Egyedül otthon - elfoglaltságot keresek
- Elengednéd a 10 éves gyerekedet a Laser Force Arénába szülinapi buliba?