Szülés utáni hízás... (beszélgetés)
Én még szoptatok, úgyhogy semmi drasztikusba nem kezdhetek. Viszont egy pajzsmirigyvizsgálatot kérni fogok a jövő héten.
Augusztusban lesz a tesóm esküvője, addigra csinálnom kell magammal valamit...
Mit csináljunk csajok?
Valahogyan csak le kéne adni, de pont ez a rossz, hogy baba és egy férfi mellett akinek finiket kell főzni...nem nagyon megy:(((
Szia!
Csatlakoznék a pajzsmirigy kivizsgálás mellett. Én két éve szültem 93 kg-val mentem és egy év múlva már 65 kg-voltam, de utána elkezdtem hízni és most 75 kg vagyok. Most van folyamatban a pm. kivizsgálásom és az orvosom kilátásba helyezte hogy diétáznom kell és gyógyszert is kell szednem. Az első szülésemnél pedig tünetmentes lettem, tehát biztosan befolyásolja a pm. működését a szülés.
Csatlakoznék. 84kg-mal mentem szülni, 74-el jöttem haza. Most fél éves a Kisfiam és megint 84 vagyok. :(((((((
Azért olyan érthetetlen nekem, mert amikor a Kislányomat szültem, utána nem híztam semmit. 3 hónapos korára lánykori alakomban járkáltam.
Most meg.... :(((((
Lehet, hogy kéne viszont igaz sokat ettem, de ez azért is volt, mert majd éhen akartam halni mikor szoptattam...
77 el mentem szülni... 69 el jöttem haza és most vagyok 75:((
Szia
Nem nagyon szoptatsz már és hizol? Hmmm én kérnék a helyedben egy labort, a pajzsmirigy miatt, hormonális ok is kiválthatja a p.m. alulmükődést, tehát a szülés is.
Mert ha netán az a bajod,attól biza hizhatsz.
Nekem is ez volt (90-nel mentem szülni, 83-84 voltam mikor kijöttem, pár hó múlva 91 körül voltam), de szerintem azért, mert sok csokit ettem, és este is későn vacsoráztam.
Javaslom 6 után ne egyél, illetve mellőzd az édességet, többször keveset egyél, és sokat igyál (ez a szopinak is jót tenne)!!!
Ez az én véleményem, én mértéktelen voltam, most már biztos.
2 és fél hónapja szültem és azóta sajnos csak hízom:(
járt így valaki rajtam kívül? Ha igen, később sikerült leadni a felesleget?
Sajnos tejem sincs sok, nem is volt kb 20-40 ml- tudok szoptatni:(