Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért (beszélgetés)
RR-nak vannak külön 20-30perce hasizomgyakorlatai, azokat próbáld ki. Én most csináltam először Czanik Balázs capoeira aerobiját és nagyon jó, ettől tuti lehet fogyni, főleg derékre és hasra megy.
hát minimum 10kg szeretnék leadni hát nem is tom megyek a kondi terembe de valami haserősítőt kéne csinálni mivel hogy onnan szeretnék leadni!
Akkor diéta + mozgás, és meglesz az eredmény, sokan mondják hogy az egyik nélkül nincs javulás. Mennyit szeretnél fogyni? Mit fogsz mozogni?
nem szoptatok sajnos azért inkáb mozognom kéne mert én már próbáltam diétázni de nemláttam javulást és sokak szerint nem elég a diéta!meg arra nem mindig jut pénz drága az egészséges életmód!
Szia, gratula a babához:-)
Ha szoptatsz akkor fokozatosan kezdj el mozogni, mindegy mit, csak mozogj. Mit szeretnél mozogni?
Diétázni nem ajánlott szoptatás alatt, de ha nem szoptatsz csinálhatod azt is nyugodtan.
sziasztok 3hónapja szültem és sajnos sok maradt rajtam arra lennék kiváncsi hogy milyen monszerrel lehetne a legkevesebb idő alat minimum 10kg leadni ha valaki segitene akkor nagyon megköszöném sziasztok!
Két gyerkőc mellett elhiszem hogy elfáradsz, engem az egyik is lefáraszt. Mostanában én is hanyagolom a tornát sajnos, utoljára egy hete mozogtam, ma már nagyon kellenne, csak hét dög meleg van.
10 hónaposak lesznek,de este már eléggé fáradt vagyok.
Én akkor tornázom ha a kisfiam elaludt este, csak ekkor van időm. Mekkorák a kislányaid?
Én nem tudom kinek hogyan van ideje, de nekem a lányok és a háztartás mellett soha nem jut időm magamra. Én is szeretnék eljárni valahova tornázni, mert otthon nem olyan. Egyszer elkezdtem tornázni, persze a lányok egyből elkezdtek nyűgösködni (pedig ettek ,ittak,aludtak...)Murphy törvénye... Azt se tudom hogy kezdjek neki a fogyókúrának, a páromat kellene rávenni az egészségesebb életmódra, de Ő a kolbászt, császárszalonnát vásárolja be (soha nem voltam odáig az ilyen kajákért)Bezzeg neki jó, mert lemozogja munka közben.
Szia! Akkor hajrá! Mennyi idős a kicsid?
Nekem RR-val sikerült fogynom és formálnom az alakomat, most váltottam BA-ra.
Az én kisfiam általában már nyolckor alszik, olyankor jókedvel állok neki, de késöbb én se szeretek nekikezdeni.
Persze, elötte mindenképpen kérdezd meg a nőgyógyászt!
Én összesen 12kg-ot híztam, ebből szüléssel lement 7. Most meg 3,5kg-al kevesebb vagyok mint mikor teherbeestem:-) Szoptatás és rendszeres torna melett.
Én is akkor szoktam, csak az már este kilenc körül van, és akkor nehezebben áll neki az ember!Az edző csajszi mondta, hogy ő 7 hónapig tartotta az órákat, úgyhogy nyugodtan járhatok, persze ha a nőgyógyász is megengedi.Ibus te mennyit híztál a terhesség alatt? Én 15kg-ot, szüléssel lement 8, szoptatás alatt feljött 3( de ha nem fogtam volna vissza magam több is lett volna), most csak 2-3 kilót sikerült eddig leadnom. Most próbálok nem hízni,írom a súlyomat, remélem ez és a torna majd visszatart a hízástól!
Én jobban szeretek otthon tornázni, pedig nincs messze a konditerem, de én mindig csak akkor tornázok ha Ő alszik, tőle sosem veszem el az időt a tornára.
Köszi a tanácsot, majd megkérdezem a csajszit aki tartja a tornát. Neki is van egy 1 éves kislánya, úgyhogy biztos segít majd. Ha más nem marad a Réka, az isjó, csak jobban szeretek közösségbe eljárni. Az ember jobban kikapcsol, mint itthon az egyszobás lakásban, ahol ott szuszog melletted a bébi.
Gratulálok a kisbabához! Igen a hasizmot kell hanyagolni, bár szerintem az aerobik se nagyon jó mert úgye ugra-bugra van és ilyenkor nagyon fontos hogy jól megtapadjon a baba.
Sziasztok!
Szerettem volna a második picúr elött kb 8 kilót ledobni, de tegnap csináltam egy tesztet, és hát Apának a srácai ügyesek, úgyhogy úgy néz ki egyenlőre a súlymegtartás a célom! Kisbabánk lesz! De most végig fogom tornázni!!! Nekem is megvan RR kismamatornája, és amíg lehet eljárok aerobikra is! Csak a hasizmot kell hanyagolni, ugye?
Persze van, de majd csak beindulnak azok a fránya kg-ok. Mennyit szeretnél fogyni?
Sziasztok!
Én lassan 10 hónapja,hogy szültem és nagyon nehezen fogyok. próbálok tornázni (miután a kicsim elaludt), hetente kétszer megyek aerobikra, este már csak salátát eszek, de volt, hogy semmit és alig fogytam 3 kilót. Nagyon el vagyok keseredve, nemrég óta (kb 2 hónapja) próbálkozom, mert még szoptatok. Létezik, hogy ilyen lassan fogyjon az ember???
Köszi jól van. Én este tornázam miután elaludt. RR5 3×20 perce volt(cpmb,popsi,has). Te tornáztál?
Az a baj,hogy en mindig ujrakezek,tipus vagyok.Ezen lenne jo valtoztatni.
Reka 5-ot,mar csinaltam,de a tobbit meg nem,csak l
etoltottem.Valoszinu,az 5-os lesz.
Kisfiad jol van?
Olvasgattam mar a tona forumot,ennek hatasara elkezdtem tornazni Rekara,de csak 3 hetig csinaltam,most ujrakezdem.Ma delutan tornazni fogok!!
Köszönöm! Mostanában miért hanyagolod a mozgást?
Először s köszönöm:-) Nekem is a derekam volt sokkal több centiben. Én elkezdtem a Réka tornát és szépen lementek onnan is a centik.
Így igaz!Az életben először is saját magunknak kell megfelelni,saját magunkat kell elfogadni,különben hogyan fogadhatnánk el másokat?
Gratulálok a cikkhez.A torna pedig hosszú távon meghozza az eredményt mind külsőleg és belsőleg.A kor előrehaladtával látszani fog ki mennyire foglalkozott a teste esztétikai felépítésével.
Rég szültem-91-ben és 93-ban.Végig tornáztam mindkét terhességemet.Elsőnél 6,a másodiknál 8 kg-ot híztam,könnyen szültem.Mindíg fontos része volt a napjaimnak a mozgás..csak az utóbbi években hanyagolom,ami "látszani kezd".
Sziasztok!Gratulalok Ibuska a cikkedhez!A kislanyom 2eves es 7 honapos.A terhesseg ideje alatt 15 kg hiztam,majd szoptattam,1 het alatt lement 11 kilo. Kesobb fogyoztam,most kevesebb vagyok egy kiloval mint a terhessegem elott,centiben is megegyezik mindenhol,viszont a derekam 6 centivel nagyobb.
Milyen tornat javasoltok?
Teljesen egyetértek veled abban hogy magamért tornázok nem az elvárásokért, azért mert én így érzem magam jól. Nem másnak akarok tetszeni hanem saját magamnak. A férjem elfogad olyannak amilyen vagyok, anyukaként meg nem az a célom hogy az utcán utánamforduljanak.
Rubint Réka tornák nagyon jók ezekre a testrészekre!
További ajánlott fórumok: