Szülés férfiszemmel (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szülés férfiszemmel
Southend on Sea, Essex
Szuper jó kórházi ellátás volt :)
igy ertheto.
angliaban? merre voltal?
en is voltam kint. Stoke-on-Trent-ben
Elolvastam a cikket, gratulálok a gyermeketekhez!
Majd megmutatom a páromnak is (ő nem akar bejönni).
Angliában voltam kórházban. Itthon nem lehetett babám :(
A párom egyébként semmit nem látott, mert deréktól lefelé el voltam takarva, csak a kezemet fogta, és egymást néztük.
Gratulálok:)
Nálunk is benn volt az Apuka és nagyon sokat jelentett a jelenléte és hogy végig fogta a kezem.
Ő azt mondta h mindenkinek végig kéne néznie egy szülést és akkor talán kevesebb háború lenne, mert az emberek jobban tisztelnék az ÉLETET:)
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a családnak:)
lehet jobb korhazban voltal.
bar azert az mar mutetnek szamit. es azt en szerintem nem is birtam volna. vagy nagyon nem lett volna szabad odaneznem.
azt hiszem jobb igy bar. a nok szemszogebol ugy latom jobb ha ott van a parjuk :)
elvileg nalunk is apas szules lett volna, csak hat a csaszarnal nincs ott az apuka. igy beoltozve magamra hagytak :S
viszont 20 percel kesobb a kezembe adtak a kicsit, es magamra hagytak megint.
eloszor fogalmam nem volt mit kezdjek vele, csak neztem kinek paszzolhatom oda, de ezt ugyesen megoldottak, senki nem volt a kozelben :)
lassan jottem csak ra mi tortenik, es hogy apa lettem. kicsit mas volt, mint amikor meg bent volt a pociban. vegul en vittem oda a paromnak, aki meg kicsit komas volt az erzestelenitestol.
Gratulálok! Elolvastatom a férjemmel a cikket, amit írtál. Családalapítás előtt állunk. Engem is biztattál vele, nemhogy majd a férjemet. Köszönjük, hogy leírtad!
Jó egészséget az egész családnak!
Gratulálok, és köszönjük, hogy megosztottad velünk a történeteteket!
További jó egészséget!
Kedves Laci! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :-)
Az én párom is bent volt a kislányunk születésénél, és mi sem bántuk meg! Sőőőőt! Nem tudom, hogy csináltam volna végig nélküle azt a 12 órát... :-S
Szia, télibaba!
Nem akarok beleszólni, de gondoljátok át ezt a dolgot! Én nem tudom, hogy bírtam volna ki a vajúdást, ha nincs velem ott a párom...
Jó, hogy egy ilyen történetet isolvahattunk, amit egy férfi írt!
Gratulálok a kisfiatokhoz! Nagyon szép! :-)))
És köszönjük az elismerést! :-)
Gratulálok, nagyon meghatott.
Büszke lehet rád a párod, és ha a cikket elteszed a fiad is az lesz majd.
Minden elismerés a tiéd,hogy férfi léttedre ezt végig csináltad és le is írtad!
Gratulálok,és jó egészséget kívánok nektek!
Gratulálok Nektek!
Biztos, hogy ezután az élmény után sokkal erősebben fogsz kötődni a kisfiadhoz is és a feleségedhez is!!
Az én párom is azt mondta, hogy élete legszebb élménye volt!
Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!!!
Nagyon szép történet:)
Kár,hogy nem minden férfi így látja:)
Mi mindketten nem szerettük volna ha ő bent van szüléskor ,de így ahogyan egyre közeledik az időpont elgondolkoztam rajta,hogy mennyire jó lenne ,ha ő is bent lenne és átélné hogy mivel jár ez az egész:)
Gratulálok a babához:)
Gratulálok a gyermeketekhez.
Csodálatos,hogy ilyen szépen leírtad a megszületését:)
Ugrás a teljes írásra: Szülés férfiszemmel