Féltékenység férfiszemmel. (beszélgetés)
Szo-szo...:)
De a probléma legközelebb újra kezdődik...
Éééééééééés igen!!! Van férfi a portálon!!:)))
Köszi:) Igen, igazad van. Legalább is tetszik a véleményed.:)
Szerintem túl sok itt a lelki duma,egyszerűen ne foglalkozzon vele.Ő is volt már vkinek első vagy lesz.Érezze jól magát bulizzon,"fél szem a kormányon,fél szem az úton"!
Véleményem szerint ez "ego centrikus" hozzáállás,nem féltékeny,csak birtokolni akar,ami nem jó módszer,mert ez egy okos lánynál feltűnik.
Dumáljon,jó pofizzon az ex-el,ha kell,mert ha a fiad miatt szakítottak,akkor ő volt a jobb!
Így kérjen az ember(lánya) segítséget egy férfitól...:(
Egyetlen nyamvadt véleménye sem akadt egyetlen férfinak sem itt a portálon?!
Jajj, ne is mondd! Az előbb ment el, erre a bizonyos bulira... Még gyorsan mondtam neki egy-két - általam fontosnak ítélt - dolgot, hát a többi most már Rá van bízva. Jó, jó, felnőtt ember, de ahogy mondtad, a tapasztalatot most gyűjtögeti.
De tudod milyen az anyai szív... sajnálom a bekövetkező csalódásokért. Persze, tudom, hogy csak edzettebbé teszi a férfinépet egy-két csalódás és meg úgysem óvhatjuk szemünk fényét...:)))
Mert én egy barátságos ember vagyok....:))
Ha azt mondanám a fiamnak, hogy simán ne menjetek el és semmilyen körülmények között ne engedjed el a barátnődet sem, ez tetszene neki. De ez tőlem nem lenne őszinte tanács. Mindenkinek joga van - párkapcsoltban is - megtartani a régi barátokat. Csak a férfiak ezt általában nehezen vagy nem fogadják el. Én legalábbis az 54 évem alatt olyan férfival nem találkoztam, aki elfogadta volna, hogy vannak barátaim - nem nők. Barátok.
Mint írtam, a fiam 24 éves, ez az első komoly kapcsolata, én sem szeretném, ha elszúrná. De ha nem tud felülkerekedni az érzelmein, a lányka itt fogja hagyni. (Ha van esze. Ilyen kapcsolatba az ember jobb, ha nem megy bele, mert ez jobb úgysem lesz. Attól, hogy teszem azt összeházasodnának, a féltékenység maradna, ebben biztos vagyok.)
És ilyeneket mondtam a fiamnak, és ez nem volt kedvére való, azt láttam rajta.
Kincsem ...... ez kedves! :o)))))
Ha pontosan tudod, mi a féltékenység, akkor azt is tudod, hogy mi lenne a legjobb tanács a fiadnak. Itt inkább az a kérdés, hogy a fiad mit gondol erről, és hogy tudja-e követni a tanácsodat.
Mondom, a párom nem mutatja ki, de később elmondja, hogy mennyire fáj neki...
És én nem is akarnék olyan helyre menni, ahol a volt barátom és a mostani találkozhatnak, mert tudom, hogy miattam mind a ketten kellemetlen helyzetbe kerülnek....
Kincsem, nem arra van szükségem, hogy megmagyarázzátok, mi a féltékenység, én is pontosan tudom.
A férfiak véleményét azért kérem, hogy hátha okosabb tanácsot tudok adni a fiamnak. Ez fontos nekem, hozzám fordult tanácsért, tehát tudja, hogy nem helyes, hogy féltékeny.
Remélem, előbb-utóbb férfiak is elmondják a véleményket, tulajdonképpen arra várok...
Addig mi nők csak beszélgetünk itt...
Egészen bizonyos. Nos, abban biztos vagyok, hogy a lány igyekezni fog úgy viselkedni, hogy a fiamnak ne okozzon kellemetlenséget. Kérdés, hogy a másik fiú mit gondol erről az egészről. Ő tudni fogja, hogy a fiam az, aki miatt szakítottak.
Abban én igazat adok a lánykának, hogy nem mondja le a bulit. Azzal alá is írná, hogy mindig így lesz. Itt szerintem a fiamnak kellene felülvizsgálnia az érzéseit, valami józan észt előkaparnia.
Nos, én voltam egy lagziban a párom volt feleségével. Beszélgettünk is. Úgy gondoltam, ha nem látja rajtam, hogy kellemetlen nekem a jelenléte, az inkább őt bosszantja. Én nem vagyok rá féltékeny, ő annál inkább rám, pedig nem miattam ment szét a házasságuk. Meg már 10 éve, úgyhogy okafogyott lett a dolog.
De a fiamat sajnálom. Beszéltem neki az inteligenciáról, meg ilyenek, hogy úgy érzi-e, hogy a lányzót még érdekelheti az a srác. Nem, nem, csak nem tudja, hogyan viselkedjen.
Arra lennék kíváncsi, mi a véleményetek arról, ha egy társaságban kell lennetek a párotok volt pasijával. Hogyan viselkedtek? Elvárjátok, hogy ne is szóljanak egymáshoz?
A fiam 24 éves. A hétvégén a barátnőjével, akivel már egy éve együtt vannak, olyan egyetemi buliba mennek, ahol ott lesz a leányzó volt barátja is. A fiam ki van akadva, mert szerinte az illető biztosan vigyorogni fog rá, hogy nekem előbb volt a csajom, mint neked... Úgy gondolom, ez puszta féltékenység. Az én véleményemre azt mondta, női gondolkodásmód. Meg hogy a férfiak ezzel másképpen vannak.
Mondanátok véleményt?