Szorulásos gyereknek mit lehet adni? (tudásbázis kérdés)
Ja, csak most egyszer van/volt ilyen gondja?
Mert erre simán mehet egy hashajtó kúp, a patikában kapsz ilyet, bár nem vagyok benne biztos, hogy be kell avatkozni drasztikusan.
Valóban elég valami jó kis hashajtó étel, amiket többen is soroltak.
A jövőben viszont figyelj a gyerek étkezésére, hogy ne legyen ilyen gondja.
No meg: "reggelente éhgyomorra igyon 2 dl. jó meleg vizet, ha szereti, ha nem. "
Szeretném én látni a képedet, miközben egy átlagos, normális gyerekkel megitatsz 2dl meleg vizet.
Már megint kinyilatkoztatod a tutit. A körte megfogja a hasat? Hát a fiam gondosan megnézi a vegyes gyümölcslevet is, mert ha csak kis arányban van benne körte, akkor biztosan meghajtja.
100% narancslét nem veszünk.
Én mindenképp orvos tanácsát kérném.
Nekem evekbe telt megtanulni idegen helyen hagyni a csokit. Es hetvegekre mentunk versenyre. 2 nap.
Oreganyamnal meg nem volt zar.
Hagy eves, es miert.
Sok sok rostot (alma körte szilva barack sütőtök édesburgonya karfiol brokkoli , kávéskanál korpát kefírbe keverve minden reggel, esténként 1 kanál szilvalekvár), sok folyadék, sok mozgás.
Értelemszerűen korának megfelelően.
Édes kömény tea...esetleg,laevolac szirup...
Kérdés a gyermek mennyi idős?
Persze persze.
Mennyi idős a gyermek?
Szia.
Attól függ, hogy mennyi idős az a gyermek.
Baba esetében nem igazán javasolt a házi patika, mint inkább orvos, mert bélcsavar is lehet.Esetleg Mecsek tea.
Nagyobb gyermek esetében Normaflore.
További ajánlott fórumok:
- Moxalole hashajtót lehet 10 éves gyereknek adni?
- Lehet adni Danone Actimel-t két éves gyereknek?
- 1, 5 éves gyereknek lehet adni lencsét? Ha nem, akkor miért nem?
- Milyen hashajtót lehet adni egy 2 és fél éves gyereknek?
- Hány hónapos kortól lehet adni a gyereknek egészben apró, kerek gyümölcsöt, zöldséget(pl.mazsola, borsó, stb)?
- Mit lehet adni hányásra egy 2,5 éves gyereknek?