1, 5 éves gyereknek lehet adni lencsét? Ha nem, akkor miért nem? (tudásbázis kérdés)
Hát az enyémnek semmi baja tőle. Hisztizik, ha nem kap.
Mondjuk miután a férjem és a nevelt lányom úgy eszik a cseresznyepaprikát magában, mint más a cukorkát, nem is csodálkozom.
A középső gyerekem pl egy évesen nem volt hajlandó mást enni sokáig csak szalonnát hagymával.... annak meg parasztgyomra van. :)
Jelzem, az összes gyerekem majd kicsattan, két-három évente betegek, akkor is max egy kis nátha.
lehet neki egy éves kora körül már adtam neki,mint ahogy zöldbabot is.
korábban is lehetett volna ha szitán áttöri az ember és a héja nem megy bele-mert így áttörve elég korán kapott zöldborsót kukoricát babot is-persze keveset burgonyával.a lencsét akkor elfelejtettem.
az enyém imádja,csak kicsit meghajtja szóval nem adok sokat de két tányérral is simán bever belőle-szoktam neki főtt tojássárgát keverni bele-a fehér részét nem szereti:(
nagyon helyes))) ha meg hülyeségekkel etetnek, inkább nézz utána a neten))) kár lenne a picúrt a jó kajától megfosztani)))
egyébként ilyen is létezik, ez már elég garancia arra, hogy ehet:
a mi családunkban egyébként mindent fogyasztanak már a gyerekek ennyi idősen.... na jó...forralt bort, azért még nem kapnak:DDD
Na szép :((( még sose adtam neki, pedig babot meg zöldbabot meg minden ilyet vett már, de azt meg nem adtam neki mert valaki azt mondta, hogy olyan mint a gomba, hoyg csak 3 éves kor felett.
Már adom is neki ebédre :)
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a baja a gyereknek?
- Hogy lehet egy gyereknek megtanítani a toleranciát, együttérzést, empátiát?
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Hogy lehet elmesélni egy 7 éves gyereknek, hogyan lesz a kisbaba?
- 2 éves gyereknek mit lehet venni a szülinapjára?
- Szeretnék segítséget kérni abban, hogy egy 11 éves gyereknek az emlékkönyvébe mit lehet írni? :)