Szorongásra Ginko Biloba (beszélgetés)
Szia!
Egy jó kombináció a Reishi gombát, Schisandrát és Fo-ti kivonatokat is tartalmazó Ginkgó Plus készítmény.
Nagyon jó nyugtató hatása is van a méhpempő kivonatnak, ami elszopogatva negyed órán belül felszívódik.
Nyugtató hatása is van még a lyciumnak is(más néven ördögcérna, vagy goji).
Mielöbbi jobbulást!
A rózsagyökér tényleg jó, nekem bevált, szedek mellé ginkgo-ginsenget is. Bár azért koránt sem oldja meg a problémát, azt nyilván máshol, másutt kell.
Talán azt vettem még észre, hogy ezek jók a (z enyhe) depresszióra és szorongásra, de pörget... és nem a legjobb értelemben. Ha bipoláris az ember, hajlamosít a hipomaniara, legalábbis engem, az meg megint a másik véglet. Próbálgasd, figyeld magad, sok sikert!
A depresszióra kapott gyogyszereket nem szabad abbahagyni, mert visszatérnek a tünetek. Nem is értem. Ki mondta, hogy abbahagyhatod?
Mindegy. Szerintem semmit nem vesztesz, ha kipróbálod a gingkot. Mad írd meg a tapasztalataidat.
Nekem is mindenféle bajom van, mert aulműködik a pajzsmirigyem, az elöttem szóló Martini64 éppen felsorolta az összes bajomat... nem szedek Ginko Bilobát, az agy frissítésre hallottam, hogy arra használják. Agy frissítésre és pajzsmirigyre a szelént szedem, jóddal! DM-be jutok hozzá! Testsúly-kontroll szelénnel és jóddal, ez
a neve, mert az alulműködés elhízást is okoz...
Szia!
A Ginko nem erre való, olvass utána.:)szerintem más ha nem is gyógyszer, de étrend-kiegészítő fog rajtad segíteni. Jobbulást kívánok!!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Betegség fóbia, Szorongás, Pánik? S.O.S
- A szorongást vagy "emberiszonyt" hogy tudtátok leküzdeni?
- Generalizált szorongásban küzdők (és persze akik küzdöttek vele) fóruma :)
- Melyik at a ginko biloba gyógynövény készítmény, amelyik a legtöbb hatóanyagot tartalmazza és könnyen beadható cicának?