Szörnyű rémálom: mit jelenthet, miért pont ezt álmodtam? (beszélgetés)
Ha érzed, hogy valami gond van a lányoddal, akkor kezdj el most rögtön foglalkozni vele. Már az is áldás, ha ezt eszedbe juttatja egy álom.
Egyébként tényleg lehet, hogy attól félsz, hogy nem tudsz megfelelni annak, amit érzésed szerint elvárnak tőled, és akkor úgy törik össze a szeretetük irántad, mint az a porcelánbaba. Elsőre ez jutott eszembe. De persze ezer más dolog is lehet, nem akarok beléd sulykolni semmit. Ez egyszerűen egy ötlet, de te tudod, reális-e vagy nem.
Mindenesetre, ha tényleg rád bízzák egyszer azt a gyereket, akkor ügyelj rá jól, ha tényleg ilyen örökmozgó...
Az álmokban dolgozzunk fel sokszor a mindennapi eseményeket. Itt jönnek elő a rejtett, tudatalatti gondolatok is. ami sokszor keveredik avalótlannal, sokszor csak jelképes.
Ne tekintsd ezt az álmot rossz jelnek a lányoddal kapcsolatban.
Kisebb koromban folyton azt álmodtam hogy megölik a családtagjaimat brutálisan és mint a filmek csak én élem túl egy szekrényben elbújva.
természetesen se ez se hasonló nem történt sosem.
Én nem hiszek az ilyesmiben!
Szerintem nem lesz semmi baj, gond a lányoddal..
Én múltkor azt álmodtam, hogy anyu élt is meg nem.. Olyan fura volt..
Hozzá kell tenni, hogy 2 hónapja halt meg rákban..
köszi a tippet...az az igazság, hogy a hagyományosan elterjedt álomfejtésben én sem hiszek, de egyet már tudunk: ha azt álmodom kihúzzák a fogamat, meghal egy szerettem heteken belül....ez egy iszonyatos dolog, eleinte jót legyintettem rá, de az utóbbi 15 év engem igazolt(((
A legnagyobb félelmem most az, hogy a 12 éves lányommal van összefüggésben z álom, habár azzal is tisztában vagyok, a rossz álom nem feltétlen jelent mindig tragédiát...
Az álmok tényleg szoktak jelenteni valamit, persze nem úgy, mint az álmoskönyvek, álomfejtés mondja, az humbuk. Nekem is sokszor figyelmeztetett, adott választ valamire az, amit álmodtam. Volt, hogy csak hetekkel később jöttem rá. Gondolkodom, hátha sikerül tippet adnom neked, de az álmot igazából te tudod csak megfejteni, mi tényleg csak segíthetünk.
Ami nekem leginkább segített eddig az álmok értelmezésében, az Gyökössy Endre: Isten elfelejtett nyelve, az álom c. könyve. Abban meg lehet bízni, Bandi bácsi nagy ismerője volt az emberi léleknek.
További ajánlott fórumok:
- Azt álmodtam, meg fogok halni vagy hasonlót, nem emlékszem, ez mit jelenthet? Rosszat?
- Azt álmodtam, hogy meghalok. Meg tudná valaki mondani hogy ez mit jelenthet?
- Mit jelenthet ha gyűrűvel álmodtam?
- Azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Valaki segítene nekem megfejteni mit jelenthet?
- Megálmodtam a szülésem, mit jelenthet?
- Saját gyermekem haláláról álmodtam és temetéséről. Mit jelenthet?