Mit jelenthet ha gyűrűvel álmodtam? (tudásbázis)
Én kicsit sem hiszek ilyen gyűrűs álmokban.
Példa : azt álmodtam, hogy eltörtem az eljegyzési gyűrűm. Màsnap a kolléganőm azt mondta, ez azt jelenti, 3 hónap múlva elvàlunk. Teljesen biztos volt benne, hogy így lesz.
Ennek, már legalább 5 hónapja és nem vàltunk el, sőt, fel sem merült a vàlás.😁
A Név-Szülinapodon kivűl Mindennapod legyen Csodás, ha elfogadod tőlünk szeretettel.
S gratulálunk
a hivatásodhoz szép, felemelőt választottál Magadnak.
Bocsi a helyesírásért csak könyvből írtam ki és siettem Feléd elküldeni mihamarabb a választ, NEM olvastam át előtte:(((
Akkor tedd azt amit a Szíved diktál, Ő a legjobb tanácsadó- tapasztalataim szerint természetesen.
Sok Boldogságot Need akár Vele akár Nélküle-Mással, Másokkal:)))
Az álmokat nem szabad szó szerint értelmezni, az csak a tudatos világunkra érvényes. Az álomban meg kell keresni a szimbólumot, ahogy leírta valaki, mert a tudatalattink így "gondolkodik". Tehát nem fog valóra válni, hogy a volt párod megkéri a kezed csak azért, mert ezt álmodtad. Akkor engem pl. már lézerfegyverrel megöltek volna. :)
Nem vagyok nagy álomfejtő, Jungot olvastam pár éve, és akkor döbbentem rá, hogy az, hogy te gyűrűvel meg a volt pároddal álmodtál, egészen más területre is vonatkozhat. Pl., ami most hirtelen eszembe jut: jelentHETné azt is, hogy vágysz egy állásra, ami biztos pont lehetne az életedben. Nekem a gyűrű egyfajta elkötelezettséget jelent, meg szimbolizálhatja a hűséget, kitartást stb. De nem csak emberhez lehetünk hűségesek, hanem akár egy gondolathoz, elvhez is.
a döntésed pedig inog talán picit...
Most leírom mit jelent szerintük:karikagyrű vállalt együttműkődés,kötelék 2 Ember közöttÖsszetartozás, Mindenféleképpen azonosulásunkatfejezi kiegy hagyomény,egy eszme,,egy idea iránt.Akéz az akarat kivitelező eszköze.
A megbocsájtás lehet esetleg adhat(na) Egy 2. esély Nektek...
jaj istenem ez a lélek !
Van egy barátnőm aki hisz az álom igazságában hát nem tudom az kellene még hogy tényleg megtörténjen !
Lehet, hogy még szereted a volt Párod? tudatalatt ami, Aki álmodik
Szerintem...
Sziasztok !
Kérem aki tudja ,írja meg mit jelent az az álom ha jelent egyáltalán valamit hogy a volt páromtól jegygyűrűt kapok !
illetve lehet hinni az álmokban ? van valami benne vagy csak az ami bennem volt egész-nap !
További ajánlott fórumok:
- Azt álmodtam, meg fogok halni vagy hasonlót, nem emlékszem, ez mit jelenthet? Rosszat?
- Azt álmodtam, hogy meghalok. Meg tudná valaki mondani hogy ez mit jelenthet?
- Azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Valaki segítene nekem megfejteni mit jelenthet?
- Megálmodtam a szülésem, mit jelenthet?
- Szörnyű rémálom: mit jelenthet, miért pont ezt álmodtam?
- Saját gyermekem haláláról álmodtam és temetéséről. Mit jelenthet?