Hát Ő él, nem veszítettem el. Igaz a foga talán 2 héttel előtte esett ki és sokat agyaltam azon, hogy lezárult egy korszak, kezd "felnőni". Oké, tudom, csak fogváltás, mégis furcsa volt az első fogacskáját a kezemben tartani. Lehet ezzel kapcsolatosan álmodtam. Nagyon felkavart, nem kívánom senkinek azt az élethű érzést...
Ha álmunkban valamit/valakit elveszítünk, az azt jelezheti, hogy valamit meg kell gyászolnunk, vagy életünk egy bizonyos korszakát le kell zárnunk. Ha temető képe jelenik meg, arra inthet minket, borítsunk fátylat a múltra és változtassunk életünkön. Ha elveszített személy jelenik meg álmunkban, csupán azt jelenti, tudatalattink próbálja feldolgozni a veszteséget.
Láttam valaki foggal álmodott, gondoltam megírom én is az álmom. Nagyon felkavart és annyira sírtam álmomban, hogy felébredtem rá. Még akkor is átmentem a másik szobába ellenőrizni, hogy tényleg nem halt meg.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.