Szoptatós anyukák, hozzuk magunkat formába. De koplalás nélkül hogyan? (beszélgetés)
De Áronkát meg szoptatni akarom, nagyon sokáig, tehát csakis mértékkel, hogy neki jó legyen...:-)
köszi, már látom mi is az. Valamit nekem is be fog kelleni szereznem, mert igaz, hogy kilóban nem vagyok sok, de azért a két terhesség meglátszik rajtam....
sziasztok,
én edzoterembe jàrok a lànyom 2honapos kora ota. Nagyon kimeletes az edzéstervem és nagyon lassan, de lement màr 3kg. Szerencsére hizni nem hiztam a szoptatàstol ( még mindig szopik a babàm - most 7honapos) és most màr kicsit a kajàra is figyelek.
Detto, tobb kg vagyok, mint szuleskor.
Sajnos koplalas nelkul sosem tudtam fogyni.
A leg magic egy láb formáló izé. Délelőttönként reklámozza a top shop. Holnap megyek 6 hetes kontrollra és a testmozgáshoz kell az engedélye. (Gátseb, méh és egyebek állapotától függ, hogy milyen sportot űzhetek...)
[link]
így néz ki
Szia,
mi az a leg magic? És miért kell rá az orvos engedélye?
Sziasztok! Nekem tetszik az a kis pocim ami van :)
De a combom és a popsim megformálnám. Sokat sétálunk a lánykámmal és ha a doki bácsi megengedi akkor beszerzek egy leg magic-et. Addig is az intim tornát gyakorlom, legalább nem fenyeget az inkontinenia :)
Terhesség elött nem tornáztam, de pocakosan jött az ötlet hogy miért is ne. Akkor nagyon megtetszett, és elterveztem hogy ha a hathetes kontrolon nem tiltja a doki akkor elkezdem. De mint írtam már, mindig csak akkor tornázok ha apicurom alszik, tőle nem veszem el az időt.
Terhesség elött nem tornáztam, de pocakosan jött az ötlet hogy miért is ne. Akkos nagyon megtetszett, és elterveztem hogy ha a hathetes kontrolon nem tiltja a doki akkor elkezdem. De mint írtam már, mindig csak akkor tornázok ha apicurom alszik, tőle nem veszem el az időt.
Kezdjünk.....egy kis biztatás mindig jól esik....
Nekem is kéne kezdeni magammal valamit, mert szörnyen nézek ki. :( A szoptatással csak jönnek fel a kilók, nemhogy tűnnének.
Mindjárt megnézem a naplód Ibuska. :)
Van is egy naplóm melynek címe Rendszeres edzéssel a formás alakért.
A kisfiam már 10 hós és már csak reggel és este szopizik de nem jöttek vissza kg-ok.
én meg csak hízok lányok, vagyis idomtalan vagyok....:-(
hát az elején én is nagyon lefogytam a szopitól, de ez egy jó pár hónap után megszűnik, sőt...
Én minden hónapra csinálom magamnak edzéstervet, nekem ez nagyon sokat segít, mert tudom hogyha nem is aznap csinálom meg amire kiírtam, de abban a hónapban az összes tornának kész kell hogy legyen.
Meglesz, megpróbálom, az elhatározás mar megvan.....
Én Rubint Rékára tornázok, kismamaként is vele tornáztam. Erős elhatározás kell és sikerülni fog!
Szia, és megkérdezhetem mire tornázol? Elég lusta természet vagyok, sajnos, de a tippeket, tanácsokat szívesen fogadom. És már be is fogom tartani, megfogadni...:-D
Szia! A babám 6 hetes kora óta tornázok rendszeresen otthon, koplalni nem koplaltam mert kellett a jó minőségű anyatej a babámnak. Pár hónap alatt szebb alakom lett mint a babám születése elött bármikor, úgy hogy a kisfiamtól nem evettem el az időt, mert mindig csak akkor tornázok ha ő alszik.
Sziasztok, 2 gyermekes anyuka vagyok. A legkisebb babám 3 hónapos, szopik, így a koplalás nem igen megy most. De sajnos az alakommal nem vagyok megelégedve. Azért indítom ezt a fórumot, mert tudom, más anyukák is vannak így, hogy közösen, lehet valamire vihetnénk. Csak a kérdés, hogyan???? Étkezés, hogy a babának is jó legyen??? Torna??? Segítsünk egymásnak!!!!
További ajánlott fórumok: