Szólok, ha lesz komolyabb...:( (beszélgetés)
Lehet megkapta a megfelelő választ.
:)
megértem ezt is. :) Én sem szoktam topikot nyitni, pedig hú lenne jócskán miről.
De ezek az én keresztjeim, és megoldom őket.
A barátaim előtt nincs olyan, hogy ciki.
Jó, persze, döntse el mindenki, hogy nyit-e az ilyen jellegű problémáiról topikot, de én biztos nem nyitnék. :)
najó, bocsánat normálisan én is.
alapvetően nincsen gond azzal, hogy az ember a gondjaira keresi a választ, mégha nyilvánosan is teszi azt.
Ez nem égés vagy égetés, lehet hogy majd olvas itt valamit, ami a hasznára válik, amitől beindul az agya és gondolkozni kezd, megtalálja a megoldást.
És talán pont az ismerősök előtt égetné magát, hogy ilyeneken vacilál, akkor nem jobb ha idegentől kér név nélkül tanácsot?
Teljesen egyet értek ezzel,viszont hallottam ezt már a nők imádnak mártírkodni és némelyik nő ezt éli,ha be alázzák.Kinek mi az igénye.
Pasiról véleményem:Jó,hogy van kit használni,eddig sem akart komolyabbat,ezután sem fog,másik kérdés,ha ez most gáz vagy sem,de őszintén és nehari érte,csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát,azokat pedig meg ki is kell,lehet pasi vagy nő.Ilyen ez a nagybetűs.Erősek dübörögnek az életbe a gyengék pedig mindíg padlót fognak...Szerintem keress mást,mert ez a pasi semmi komolyat nem akar.Hülyeséget se beszélt,közölte a tényt burkoltan,neki ez a felállás,hogy bármikor vagy heti 2x er művelhet untig elég:-)Ha neked is,ám csak így tovább.Szép estét
"nem szerelmes, de nagyon szeret"
az emberek nem tudják, hogy többféle szerelem van, az egyik a szenvedélyszerelem, a másik a társszerelem. a szenvedélyszerelmet tartják "igazi" szerelemnek, de nagyon rosszul teszik, mert ez csak a fellángolás. jó esetben lesz belőle társszerelem, rossz esetben "megcsalt a párom, mit csináljak" "elhidegültünk egymástól, lehet, hogy megcsalom" stb. lesz belőle.
hmmm? Ezt miből is szűrted le?
Szerintem csak azért találkozgat veled, mert unatkozik, de te is!!!
További ajánlott fórumok:
- Alakítanál ki komolyabb kapcsolatot egy olyan emberrel, aki elmondta, hogy már kipróbálta a füvet többször is? Nem szív folyamatosan, csak
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Rákérdezzek, hogy lesz-e ebből komolyabb?
- Szerintetek lehet ebből bármi komolyabb?
- Pánikroham vagy komolyabb baj?
- Közösülés utáni vérzés. Lehet komolyabb baj?