Pánikroham vagy komolyabb baj? (beszélgetés)
Igen, a feszültségoldás nem lenne butaság. Sportra gondoltam, pláne ebben a szép időben.
Viszont azóta is rettentő hányingerem van, ezért maximum a séta jöhet szóba.
Nem értem mi ez, a rosszullétem óta nem múlik a hányinger, maximum enyhül kicsit estefelére.
Egy percig sem kicsinylem le a pánikbetegséget.
De ott akkor abban a pillanatban én jobban örültem annak, hogy nem stroke-ot kaptam.
Dehogynem, az is elég pocsék dolog...
De attól még nem halok meg:)
Nem, nem volt zsibbadás.
Április 7-re kaptam időpontot:(
Azóta nem zsibbadtál?
Neurológiára mikor mész?
Köszi a biztatást:)
Már csak azért aggódtam(om) mert a doki nagyon kérdezgette a fejfájást, és akkor nem volt. Bezzeg azóta érzem..... de ez már lehet csak a fronthatás.
Édesanyám sajnos stroke-ot kapott 2 éve, neki a feje fájt nagyon, és gyengébben látott az egyik szemére.
Csak másnap ment el az ügyeletre, azonnal kórházba vitték és ki sem engedték 1-2 hétig.
Szerencsére semmi maradandó baja nem lett :)
Szóval nyugodj meg, ha egy pici esélyt is láttak volna arra, hogy stroke-od van, biztos nem engednek haza.
Egyébként éppen kész lett a vérképem és nagyon alacsony a folsav értéke.
Most olvasgatok, az is okozhat zsibbadást bár a doki nem mondta csak hogy szedjek plusz folsavat.
Nekem pánikroham alatt az arcom kezeim le szoktak zsibbadni,de azért mert kapkodom a levegőt.
De ha nem veszi rosszul a levegőt nem szabadna zsibbadni.
Valaki más nézze, ne te. Nézd meg azt is tükörben, hogy a mosolyod szimmetrikus-e.
Sajnos van tapasztalatom :(
Köszönöm, olyan hülyén érzem magam egyébként szégyellem hogy így be vagyok rezelve és itt kérdezősködök:(
Mosolyogni tudok, két karom is emelgetni. Magamban megpróbáltam a fél lábon állós dolgot is, úgy láttam az is jól ment.
További ajánlott fórumok:
- Hány éves vagy és milyen arckrémet használsz? (sima hidratálót, valami nevesebb, komolyabb krémet, szemránckrém stb.)
- Ez integrált videokártya vagy sem: VIDEOKÁRTYA ATI RADEON HD 5470, mennyire jó ez komolyabb játékokhoz?
- Végbél repedés vagy komolyabb?
- Mi lehet "ez"? Egyszerű gyomorrontás, vagy valami komolyabb?
- Ezektől lehetnek pánikrohamjaim? Vagy?
- Ez mi lehet, depresszió vagy pánikroham?