Szóljak, vagy hallgatni arany? (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásaitokat! Ma beszéltem a barátmőmmel (más dologról) és a legújabb fejlemények szerint az este nagy csetelés, aztán telefonálás kezdődött. Na, aztán a csavar itt jött: a csetelés ugye ingyen van...aztán a pasi kérdezgette a barátnőmet, hogy milyen díjcsomagban és milyen szolgáltatónál, mert csak azért kérdezi, melyiküknek lenne olcsóbb felhívni a másikat...........aztán a barátnőm nagy lelkesedésében felhívta. Majdnem félórát beszéltek mobilon az ő számlájára. Erre akkor döbbent rá, amikor vége lett a beszélgetésnek és a pasi arra kérte, hogy mielőbb hívja újra, hogy mikor tudnak találkozni. Elmondta, hogy nagyon gondolkodik azon, hogy akár e-mailt is küldjön neki, mert nem lehet valaki ilyen kicsinyes!
Buzgón helyeseltem neki és azt is mondtam, hogy a helyében én nem hívtam volna fel. Ha már most ilyen akkor milyen lehet később?!
Na, szóval nem lopta be magát a barátnőm szívébe és így megoldódik a dolog...
Hát szerintem ez csak rá tartozik, és ha olyan naív valaki, hogy bedől egy ilyennek és ágyba bújik vele... nah akkor csak vessen magára! Ez az ő élete, ha ő így akarja élje így. És a feleségének meg lehet hogy jobb úgy ha nem tudja.. tartja a mondás : " ha nem tudom, nem fáj"! -És milyen igaz!!!
Egyetértek, az ő dolguk! Hallgatni arany!
Szerintem felesleges bárkinek is szólni,a társkeresőkön benne van a pakliba,hogy ilyen pasik hirdetik magukat.Egyébként az sem biztos,hogy a feleség nem tud a piszkos dolgairól.Örül,hogy nem vele próbálkozik".Ismertem egy házaspárt,dettó,ezek voltak.A feleség engesztelésül mindig kapott valami drága ajándékot és mindig tudott a dolgokról.Tapasztalatból mondom,ne szólj!Lehet,hogy te kerülsz kellemetlen helyzetbe!Lelépni,Kerülni!
Én elkapnám a hapsi grabancát és elmesélném neki,hogy tudok a mocskos kis titkáról.
Amennyiben a jövőben is folytatja garantálnám,hogy nem marad titokban!
Nem minden esetben arany hallgatni
Bocsi! Nem olvastam el figyelmesen az üzijeidet, de mostmár képben vagyok. Azt hittem a felesége a barátnőd.
Szóval a feleségével én nem foglslkoznék. A barátnőmnek viszont mindenképpen elmondanám. Fő az őszinteség.
Gondolj bele mi lenne, ha mégjobban belebonyolódnának, esetleg még szerelmes is lenne vagy valami komolyabb kialakulna a barátnőd részéről, és akkor jönne rá, hogy mit művel az a görény.
TUTI hogy elmondanám neki a helyedben!
Azt úgysem tudod megakadályozni ha ő mégis úgy dönt és találkozik vele, de akkor a tények ismeretében döntsön.
Biztos, hogy nem hagyja abba, ezzel bizonygatja magának, hogy ő még férfi. Mellesleg egy gerinctelen férfi...
Barátnődnek mindenképp mondd el, azután már övé a döntés.
A feleség nagymama korú és nem ismerem személyesen.Annyit tudni róla, hogy a férje mindig is sakkban tartotta.A pasi életvitelét az egész baráti kör ismeri már, ezért is nem hívjuk többet
Az ötlet nem rossz...de én a férfival nem igazán szeretnék semmiféle kapcsolatba kerülni. Csak a barátnőmet féltem. Véleményem szerint a férfi ezt nem fogja abbahagyni.
Egyértelmű hogy valahogy mondd el neki... szerintem. A barátság az őszinteségen alapul nem?
Szerintem a barátnődet figyelmeztetheted, hogy ne ringassa magát hiú ábrándokba.
És ezt csak te tudod, vagy többen is a baráti körből?
Mert akkor lehet neki célozgatni hátha beijed. Vagy lebuktatni... Attól függ kit bírsz jobban. Őt vagy a feleségét. Vagy esetleg megmondani neki 4szemközt, hogy mindenki tud már róla szinte, és inkább hagyja abba, mielőtt lebukik.
Ennyi jutott eszembe...
Ha a felesége a barátnőm lenne, én mellé állnék, és nem engedném, hogy egy ilyen disznóval éljen! A felesége fiatal, vagy nagymama korú? Mert ha fiatal, akkor főleg kipenderíteném...
Tudja, kinek, mit és hogyan kell mondani, ígérni, ezeket a nőket akik rendszerint saját maguk kezdeményezik a kapcsolatot és általában a női nemet nem sokba nézi, puszta eszközök csak a számára. Ez az egész "móka" ahogy ő nevezte jópár éve folyik és úgy viselkedik, mint aki ennek a szenvedélybetege. Pár napja egyedülélő anyukám- korú barátnőm boldogan közölte, hogy megfogta a nagy Ő-t...művelt, nyugdíjas mérnök, együtt fognak járni kiállításokra, színházba, kirándulni, stb. Fényképet cseréltek eddig, de a férfi nagyon sürgeti a találkozást. Nem jóképű, erősen az átlagosnak felel meg, de végülis a lelke a lényeg...Átküldte nekem e-mailben a képet, amiben megdöbbenve ismertem rá arra a férfira, akiről írtam fenntebb. Barátnőm már eldöntötte, hogy találkoznak és hiú ábrándokba kergette már magát. Ismerem őt, eléggé labilis, sérülékeny. Nem tudom, elmondjam-e neki azt, amit tudok és utána döntsön ahogy akar, vagy hallgassak?!
Írj neki a társkeresőn szintén álnévvel, hogy ismered, és szívesen tájékoztatnád a feleségét. Hátha felhagy ezzel. Bár kutyából nem lesz szalonna... :)
semmi mondanom...
semmi írnivalóm...
semmi gondolnivalóm...
semmi valóm...
Szerintem célozgass rá. De konkrétan ne mond el, mert abból csak neked származhat bajod. Ha megtudja,hogy te is tudod lehet, hogy abba hagyja.:)
Baráti körünkhöz tartozott egy férfi, akiről kiderült hogy legkedvesebb időtöltése különböző társkeresőkön hamis adatokkal magányos, lehetőleg özvegy, elvált nőket megismerni és rövid úton 1-2 alkalommal ágyba vinni. Egyszerre 4-5 kapcsolat fut, aztán újraregisztrál más névvel és kezdődik elölről minden.Persze házas, nagyapa korú, a feleség vajmi keveset sejt ebből.
További ajánlott fórumok:
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Megmondani vagy hallgatni?
- Csupán elméleti kérdés, mi helyes, folyton hallgatni vagy odamondani a véleményünket?
- MP3 vagy ilyesmi, kicsi, zenét hallgatni jó készülék, hol a legkedvezőbb árban kapható?
- Magán a gépen van hang, ha zenét hallgatok vagy filmet nézek, csak ha neten akarok zenét hallgatni nincs. Mit tegyek?
- Egy életre megtanultam, hogy jobb bölcsen hallgatni, vagy...