Szoktátok nézni A nagy házalakítást? (beszélgetés)
Már nem emlékszem rá, de megkeresem a cikket és belinkelem nektek:)
Láttam párszor és nagyon tetszik!
Hobby szinten szívesen foglalkoznék házátalakítással.Tetszik a műsor.
Én is nagyon sokat nézem a Deko-t is. Rengeteg jó ötlet van benne. Akinek van érzéke hozzá, sokat tanulhat belőle.
De ez igaz a házalakitásra is. Rengeteg jó ötlet.
Én elsősorban olyanokra gondoltam, segiteni azokon az embereken akik másoknak is segitenek. Nem kizárólag lakhatásra gondoltam. Hanem pl. a közösségi házak felujitása, vagy volt aki a magánovódája müködéséhez, vagy szociális munkája végzéséhez kapott segitséget ( a házzal együtt) Vagy pl. az a nő aki fogyatékos gyerekeket fogadott örökbe és leégett a háza. Ott is segitették pl. a közösséget is.
Itt ha valaki ilyen munkát kiván végezni, még meg is gyanusitják csalással, vagy egyáltalán a bürökrácia utvesztőjében nem tudja véghezvinni jó szándékát.
Sziasztok!Régebben én is néztem.....decemberben viszont(műtét miatt ágyba kellett feküdnöm) a deko tv-re kattantam rá:)....nagyon jó dolgok vannak ott is!
A kedvencem a kert átalakítás:)...Kár h ilyenek nincsenek nálunk,szívesebben nézném,mint a Győzikét,celebeket,Benkőt,....stb
Ez is az is pénzbe kerül,szerintem nagyobb nézettsége lenne.....
Én is imádom! Mindig sírok rajta. Engem is érdekelne, hogy mi lett velük utána.
Igen, azt sajnálom, hogy nem mutatják meg, hogy milyen szinten változott meg az életük!
Bár lehet hogy kint foglakozik velük a média, csak hozzánk nem jut el!
Nálam ugyanez a helyzet és szerintem is jó a műsor!!!
Mondjuk jópár év múlva is megnézném a családokat, hogy hol tartanak és mi van a házzal...
Én azt gondolom hogy nálunk is mukodik ez a ház átalakítás csak egy picit másképp. A roma társadalom részére kezd mukodni csak ezt nem sponzorok által csinálják hanem uniós pénz és az adózok pénzébol. csak én úgy gondolom hogy nemcsak onekik kellene akik várják a sult galambot hogy a szájukba pottyan de olyanokra gondolok akik már valamit letettek az asztalra csak saját hibájukon kívul bajba kerulnek azoknak a gazdag emberek sponzorolhatnák házaikat renbe hozni ennyi.
Szerintem a házépítés után munkát is kellene nekik adni!!!
Na ezt nem tudtam.Gondoltam ilyesmire hogy hogy tartják fenn a lakást azok után,de hogy még el is veszik tőlük azt nem
jesszus, fürdôszobájuk.....
Volt hogy külön kihngsúlyozta, hogy és csak egy fürdôszobályuk van.... van hogy akkora a nappali mint nekünk háromszor a lakásunk! Nem ebben mérik az otthont szerintem.
Na ezt nem gondoltam volna!
Van,akinek fizetik a számláit..
Mi az,hogy nem jogosultak?A műsorban mindíg adott a telek,a szegény ember..akkor mi a gáz?
Sokszor mondjuk gondolnak erre, és adnak pénzt is mellé!
Hogy nem voltak jogosultak a házra?
Itt magyaroknál semmire nincs pénz.Pedig ez a sorozat egyáltalán nem a pénzről szól!Sajnos ebben az országban élünk.
Igen ez már nekem is feltűnt:)) nálunk más... egy fürdőszoba az kevés 3-4 embernek:))
Csak az a baj, hogy sajnos a fenntartása ezeknek a hatalmasa házanknak, nagyon hatalmas összeg:( külföldi oldalakon lehet cikkekett találni a továbbiakról. Sokaktól el kellett venni a házat, mert pl nem voltak rá jogosultak(ez ugyebár nem derült ki a műsorból) vagy éppen nem tudták a számlákat fizetni...
Jaj nagyon jó!És milyen komoly kérókat csinálnak.Hát bámulatos némelyik embernek micsoda fantáziája van.Én ötletmerítés céljából is ajánlom mindenkinek.
Az mondjuk mindig ledöbbent, hogy ha 1 fürdôszobád van és 60-70 nm-en laksz, akkor az ô értékrendjük szerint az kicsi, kevés, szegényes!
Én is nézem, ha van időm és általában jókat bőgök rajta...
csodálom az ottaniak egymás iránt érzett szeretetét, itthon biztos nem így lenne, sok az irigy ember...
Én is mindig megnézem. Nagyon jó dolog, hogy így figyelnek másokra. Nálunk ilyen sose lesz.
Én is pont ezekre gondoltam.
Irigylem az összefogást.
Ha nem is ekkora "házakkal" de itt is szükség lenne rá.
További ajánlott fórumok: